Markkinoinnin ja viestinnän strategiat

Markkinoinnin tulokset eivät synny sattumalta. Autamme tunnistamaan asiakkaidesi tarpeet, yhdistämään ne oikeisiin tuotteisiin ja palveluihin sekä viestimään niistä tavalla, joka herättää kiinnostuksen ja ohjaa ostamaan.

Unfairin salaisuus on vahva kytkeytyminen asiakkaan strategiaan. Toimialaamme liittyvät teemat ovat vaikeita ja monimutkaisia esimerkiksi silloin, kun puhutaan teollisuuden automaatiosta ja sen päälle rakennettavasta tekoälystä ja digitalisaatiosta.

Esa EINOla
markkinointi ja myyntijohtaja, insta group Oy

Viritä markkinointi ja viestintä kasvun moottoriksi

Markkinoinnin ja viestinnän strategisen suunnittelun tavoitteena on kasvattaa myyntiä ja parantaa bisneksen kannattavuutta. Strategian määritteleminen ja aukikirjoittaminen sitouttaa yrityksesi sen toteuttamiseen – ja sitä kautta myös tulosten mittaamiseen. Toisin sanoen, mitä huolellisemman ja selkeämmän strategian laadit, sitä enemmän luot myös uusia kasvun mahdollisuuksia.

Älä huuda tyhjyyteen tai tuhlaa rahaa vääriin paikkoihin

Keskitymme strategiatyössä siihen, miten luot parhaiten arvoa asiakkaillesi. Tunnistamme, keitä he ovat, mitä he arvostavat ja mitä ongelmia yrityksesi voi heidän puolestaan ratkaista. Määrittelemme, mikä tekee tuotteistasi ja palveluistasi ainutlaatuisia sekä millä viesteillä ja missä kanavissa asiakkaasi kannattaa kohdata. Lopuksi tarkistetaan myös, että markkinointibudjetti on linjassaan tavoitteiden kanssa ja kohdennettu mahdollisimman tehokkaasti.

Ota yhteyttä

Alkoiko kiinnostaa?

Haluatko, että tuotamme epäreilua kilpailuetua myös sinulle? Pirauta tai laita viestiä!

Taru Kumpulainen

Strategi, COO (founder & COB)

+358 40 080 6379

Lähetä meille viesti:

Unfair Hub