Verkkosivustojen toteutus

Yrityksen sivusto ei ole vain käyntikortti, vaan aktiivinen myynnin ja markkinoinnin työkalu. Olipa kyseessä sitten B2B-yrityksen sivusto tai kuluttajabisnekseen suunnattu verkkokauppa, sukellamme syvälle liiketoimintaasi ja toteutamme strategiaa ja myyntiä tukevan perustan verkkopresenssillesi.

Meillä on nyt upeat, laadukkaat ja modernit sivut, jotka vastaavat asiakkaiden vaatimuksiin. Sisältö tukee strategiaa ja myyntiä sekä viestii asiantuntijuuttamme ja teknologista kyvykkyyttämme juuri oikealla tavalla.”

Aki Korhonen
Toimitusjohtaja, Senop OY

Enemmän kuin verkkosivusto!

Onnistunut verkkosivustouudistus lähtee huolellisesta suunnittelusta. Sivuston kohderyhmäkyselyiden ja -haastatteluiden avulla suunnittelemme käyttäjäkokemusta (UX), ja nykysivuston datakatsaus täydentää kokonaiskuvan.

Uudistukselle asetettujen tavoitteiden ja kerätyn taustatiedon pohjalta määrittelemme yhdessä kanssasi sivuston konseptin ja rakenteen. Huolellisesti suunniteltu tietorakenne mahdollistaa sen, että sivusto on helppo löytää, päivittää ja skaalata liiketoiminnan kehittyessä.

Käyttöliittymäsuunnittelu (UI) ja tekninen toteutus paketoivat verkkosivuston toimivaksi, käytettäväksi ja saavutettavaksi kokonaisuudeksi. Suomessa sijaitseva WordPress-sivustoille optimoitu palvelimemme varmistaa, että datasi on turvassa ja sivustosi toimii nopeasti.

Koodia vaille valmista viikossa

Unfairin liini sprintti sopii sivustouudistuksiin mainiosti. Kun työskentelemme kanssasi tiiviisti viikon ajan, saamme lyhennettyä projektin läpimenoaikaa huomattavasti. Kuukausien kommentointikierroksille ei ole tarvetta, kun tekeminen on läpinäkyvää ja pidämme sinut kartalla edistymisestä.

Kysy meiltä myös näistä

  • WordPress
  • Evästehallinta ja GDPR
  • Integraatiot
  • Koulutukset
  • Sivuston ylläpito
  • UX-suunnittelu ja -kirjoittaminen

Neljä vinkkiä sivustouudistuksessa onnistumiseen

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää

Ville Salonen

CDO (team lead)

+358 50 464 9905

…tai täytä lomake!

Unfair Hub