Meille töihin

Unfairin kulttuuri on yhdessä tekemistä. Se on inhimillistä työarkea, kaikkien arvostamista, oman osaamisen jakamista ja oppimista. Se on viikoittaisia aamupaloja ja merkityksellisiä kohtaamisia. Kulttuurimme on kokeiluja, hersyvää naurua ja kovan tason asiantuntijuutta. Se on avoimuutta ja inhimillistä johtajuutta – työn ja vapaa-ajan tasapainon arvostamista.

Miksi unfair?

Inhimillistä työelämää, modernia johtamista ja jatkuvaa kehittymistä

Tiukkojen tehtävänkuvien sijaan meillä suositaan joustavia urapolkuja, joilla niin kokeneen konkarin kuin vasta uraansa aloittelevankin on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä juuri haluamaansa suuntaan.

Kun osaaminen ja arvomaailmat kohtaavat, on mahdollista saavuttaa yhdessä jotakin sellaista, mitä markkinointimaailmassa ei ole ennen nähty. Ehkä saamme tehdä siitä totta juuri sinun kanssasi – hae siis rohkeasti osaksi talliamme!

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.

Eikö sopivaa paikkaa ollut avoimena?

Lähetä linkki LinkedIn-profiiliisi tai portfolioosi HeppaBottimme kautta, niin olemme sinuun yhteydessä!

Lauha Peltonen

Office Manager

+358 40 736 0908

Kulttuurimme rakennuspalikat

Vahvaa tiimitekemistä ja ammattiylpeyttä
Sanomme ei siiloutumiselle. Teemme töitä yli tiimirajojen ja ymmärrämme, mitä kunkin tiimin työpäiviin kuuluu. Kaikki tekevät duunia kohti yhteistä päämäärää.

Keskustelevaa ja nauravaa arkea
Vaikka töitä saa tehdä sieltä, mistä haluaa, meillä viihdytään toimistolla. Siellä tempautuu mukaan erilaisiin keskusteluihin ja uudet pollet otetaan aina ilolla vastaan.

Erilaisuuden arvostamista
Haluamme hyödyntää jokaisen omia vahvuuksia. Siksi roolit eivät ole tarkoin rajattuja. Jokaisen vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden huomioiminen arjessa vaikuttaa positiivisesti viihtyvyyteen

Oppimista ja opettamista
Vaalimme jatkuvaa kehittymistä. Perjantaisin polleille on tarjolla erilaisia koulutuksia, jossa syväsukelletaan tiettyyn teemaan kuten palvelumuotoiluun, oikeinkirjoitusoppeihin tai GA4:ään.

Nopeatempoista ja osallistavaa
Päätöksiä tehdään ketterästi ja ne tehdään siellä, missä tieto ja asiantuntijuus ovat. Osallistamme koko tallia yrityksen kehittämiseen.

Inhimillistä johtamista ja luottamusta
Asetamme rajoja kuormitukselle ja mahdollistamme keskittymisen olennaiseen. Arvostamme työhyvinvointia sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Jokainen kohdataan inhimillisesti, arvostaen ja tukien.

Hakijakokemus meidän tallin tapaan

Olemme rakentaneet rekryprosessin niin, että se kuvastaa mahdollisimman hyvin arkeamme. Ihmisiä osallistetaan päätöksentekoon, ja meille on tärkeää, että rekrytoiva tiimi ja hakija pysyvät ajan tasalla.

Pyrimme siihen, että kulttuurikäsikirjamme ja muutaman tapaamisen perusteella saat kunnon kuvan arjestamme, toimintatavoistamme ja johtamisfilosofiastamme. Rekryn edetessä käymme läpi myös palkkamallimme ja etumme. Sinua kannustamme kyselemään mahdollisimman paljon.

Toivomme, että tapaamisiin tulee aitoja persoonia. Arvostamme erilaisuutta ja sen tuomaa rikkautta. Kukin tyylillään ja tavallaan!

Miten homma etenee?

Rekryprosessi

HeppaBotti kerää tiedot

Sivun alalaidassa on HeppaBottimme. Tässä vaiheessa linkki portfolioosi tai LinkedIn-profiiliisi riittää. Otamme yhteyttä kahden arkipäivän sisällä!

Tutustuminen polleihin

Yrityskulttuurillinen match on meille erityisen tärkeää, ja siksi tapaamisia on useita. Kuulostellaan yhdessä, kuinka toiveemme loksahtavat yhteen.

Näytä meille kykysi

Pääset näyttämään meille osaamisesi ja intohimosi hyvissä ajoin ennen hillotolppaa. Jos rekryyn sisältyy tehtävä, saat meiltä siitä palautteen.

Miten sitten kävikään?

Päätöksenteossa kuuntelemme koko tiimin ajatuksia ja toiveita. Vastaamme kaikille ja voit itse valita, millä tavoin haluat tiedon päätöksestä.

Tervetuloa talliimme!

Kun kyvyt ja kemiat kohtaavat, pollejoukko toivottaa sinut ilosta hirnuen tervetulleeksi. Tästä alkaa kattava perehdytys ja talliin
tutustuminen.

Mitä tarjoamme?

Luvassa epäreilun mukavaa työarkea…

  • 4+1-työviikko – neljä päivää asiakasduunia ja perjantai palautumiselle, kehittämiselle ja oppimiselle
  • Yksilölliset urapolut
  • Läpinäkyvä palkkamalli
  • Tasapuolinen kannustinmalli
  • Vapaus tehdä työsi sieltä, mistä haluat ja milloin haluat
  • Vastuullista ja kokonaisvaltaista asiakkuuksien kehittämistä
  • Huiput työvälineet ja superviihtyisä toimisto
  • 30+ mahtavaa yksisarvista työkaverina
  • Mukavia yhteisiä juttuja kuten yksisarvisviikot, tiistaiaamupalat, perjantaiskumpat, kesäjuhlat ja salaiset työystävälounaat

…ja vielä epäreilun hyviä etuja just sulle!

lounasetu

liikunta- ja kulttuurietu

puhelinetu

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja laaja työterveys

Henkilöstörahasto

Mielen hyvinvointipalvelut

KAIPAATKO lisää SYITÄ hypätä talliimme?

Tutustu tallilaistemme arkeen