Työnantajamielikuva ja rekrymarkkinointi

Asiakkaasi ihastuvat yritykseesi vasta, kun työntekijäsi jo rakastavat sitä. Vetovoimainen työnantajakuva auttaa houkuttelemaan parhaita osaajia, madaltaa henkilöstön vaihtuvuutta ja parantaa yrityksesi tulosta.

Kun rakensimme työnantajamielikuvaa, unfairilaiset osasivat kysyä meiltä oikeita kysymyksiä. He myös haastoivat meitä tahdikkaasti.”

jan haarti
henkilöstöjohtaja, rtk-palvelu

Tavoitteena osaavat ja innostuneet työntekijät, jotka viihtyvät talossa pitkään

Kun ihmiset tulevat töihin, heidän ei pitäisi joutua jättämään sydäntään kotiin. Työnantajamielikuvan kehittämisen tavoitteena on varmistaa, että nykyiset ja tulevat työntekijät allekirjoittavat organisaatiosi mission, vision ja arvot – ja ovat valmiita työskentelemään niiden toteuttamiseksi.

Autamme tunnistamaan työyhteisösi erityispiirteet, sanoittamaan yrityskulttuurin ytimen, muotoilemaan puhuttelevan työnantajalupauksen sekä mittaamaan ja kehittämään työntekijäkokemusta koko työsuhteen ajan.

Rakenna kulttuuria, jossa ihmisesi kukoistavat

Kun kulttuuri on kiteytetty, valjastamme rekrymarkkinoinnnin puhumaan samaa kieltä. Määrittelemme kanssasi rekrytoinnin tavoitteet ja onnistumisen mittarit, täsmennämme tavoittelemasi hakijaprofiilit ja työnhakumotiivit sekä hyödynnämme tuoreita keinoja ja kanavia, joissa tulevat työnhakijat kannattaa kohdata. 

Varmistamme myös, että urasivusto ja sosiaalisen median profiilit edustavat työnantajabrändiäsi sekä tuovat samaistuttavalla tavalla esiin työyhteisösi arkea ja kokokohtia esimerkiksi elämänmakuisten uratarinoiden avulla.

Tutustu töihimme

Suomen parhaana palkittuna työpaikkana jaamme avoimesti kokemuksia siitä, mitä olemme omalla matkallamme oppineet.

Johanna & taru

Ota yhteyttä

Alkoiko kiinnostaa?

Haluatko, että tuotamme epäreilua kilpailuetua myös sinulle? Pirauta tai laita viestiä!

Taru Kumpulainen

Strategi, COO (founder & COB)

+358 40 080 6379

Lähetä meille viesti:

Unfair Hub