Yhden yön ihme – strategiakuva vain 24 tunnissa

Yhden yön ihme on luotu yrityksille, jotka haluavat kiteyttää strategiansa muotoon, johon rakastutaan. Unohda uuvuttavat PowerPoint-esitykset ja raskaat strategiaraportit. Visualisoitu ja tarinallistettu strategiakuva on jokaisen helppo muistaa ja viestiä eteenpäin.

Unfair auttaa yrityksiä puristamaan yhdessä päivässä yhteen bisneksen ydinarvot ja tulevaisuuden näkymät sekä sitoutumaan niihin. Hyvä fasilitointi jäsensi ajatukset, jotka piirtäjä kokosi taidokkaasti yhdeksi kuvaksi.

TOMMI TERVANEN / TOIMITUSJOHTAJA, KOTIPIZZA OYJ

Miksi tehdä hitaasti,
jos voi tehdä nopeasti?

Yhden yön ihmeessä ydintiimisi karautetaan mielellään kauas konttorilta ja kännyköistä. Työpajapäivä paiskitaan töitä johtavien ajatusten kimpussa. Kirkastetaan missio, visio, menestystekijät ja strategiset painopisteet tärkeimpine mittareineen. Tuloksena yhteinen ymmärrys ja tulevaisuuden suunta tarkentuvat.

Päivän päätteeksi vapautamme porukkasi yhteiseen illanviettoon. Yön hiljaisina tunteina tarinallistamme ja visualisoimme strategiakuvan heti seuraavaksi aamuksi. Aamupalan jälkeen esittelemme upouuden strategiakuvan sekä rakennamme yhdessä suunnitelmaa sille, miten se nherää eloon yrityksesi arjessa.

Kirsikkana kakun päälle tuotamme strategiakuvan ja -tarinan pohjalta myös videoanimaation, jonka avulla strategiasta on helppo kertoa eri kanavissa myös ilman esittäjää.

Unfairin kanssa kaikki toimi heti kättelyssä. Heillä on miellyttävä, selkeä ja ammattitaitoinen ote asiaan. Heti syntyi luottamus, että näiden ihmisten kanssa on kiva tehdä töitä, he osaavat hommansa ja lopputuloksesta tulee hyvä.

TEEMU RISSANEN / TOIMITUSJOHTAJA, R-KIOSKI

Näin se tehdään

Kuvitustyyli

Brändisi mukaisen
kuvitustyylin valinta personoitujen moodboardien pohjalta.

Workshop

Liiketoimintastrategiaan sukellus ja avainasioiden kiteytys yhteisessä työpajassa.

Strategiakuva

Strategian visualistointi ja tarinallistaminen työpajan pohjalta nopeimmillaan vain yhdessä yössä.

Valmista tuli!

Valmiin strategiakuvan presentointi, viimeistely sekä lanseeraus yrityksesi koko henkilöstölle.

Ota yhteyttä

Alkoiko kiinnostaa?

Haluatko, että tuotamme epäreilua kilpailuetua myös sinulle? Pirauta tai laita viestiä!

Taru Kumpulainen

Strategi, COO (founder & COB)

+358 40 080 6379

Pistä meille viestiä!

Unfair Hub