Liini sprintti

Miksi rakentaa mikroon 20 nappulaa, jos asiakas käyttää vain kahta? Liini sprintti on äkkilähtö uuden tuotteen tai palvelun ketterään testaamiseen markkinoilla.

Halusimme, että tuloksia saadaan nopeasti. Usein projekteja hiotaan pitkään, ja ne venyvät ja venyvät. Unfairin Liinissä Sprintissä asiat selkiytyivät nopeasti. 

Armi Uusi-Rauva, HSE Assistant, Valmet oyj

Timanttisia tuloksia lyhyessä ajassa

Liinin sprintin ideana on tiivistää jopa kuukausien työ yhteen viikkoon. Kun projektille laitetaan tiukka aikaraja, fokus säilyy kirkkaana ja kaikki sitoutuvat yhteisen tavoitteen saavuttamiseen. Sprinttimalli on tehokas tapa viedä läpi perinteisesti pitkiä prosesseja, kuten brändi- ja verkkosivustouudistuksia tai vaikkapa luovia konsepteja ja kampanjasuunnittelua.

Hienous piilee asiakkaan ja Unfairin tiimin saumattomassa yhteistyössä sekä nopeissa konkreettisissa tuloksissa. Liinissä sprintissä tekijöidemme kalentereista on raivattu kaikki muu ja he pyhittävät aikansa 100 %:sti vain sinun projektillesi. 

Sprintti käynnistyy workshopilla ja tavoitteiden asettamisella, minkä jälkeen presentoimme työn etenemistä päivittäin. Heitä siis heipat loputtomille kommentointikierroksille. Päätöksenteko tapahtuu tässä ja nyt – ja lopputulos on kerrasta priimaa!

Kokonaisuus oli koko ajan hallittu, ja prosessi sai hyvää palautetta. Pitkä prosessi olisi ollut puuduttava ja vienyt paljon johtoryhmän niukkaa resurssia. Kaikki tuotos on myös meidän näköistämme.

Minna Kallioinen, viestintäpäällikkö
Hilla Group

Näin se tehdään

Workshop

Teemme huolelliset kotiläksyt, kirkastamme tavoitteet sekä tuomme yrityksesi ja unfairilaisten osamisen yhteiseen pöytään.

4 päivää aherrusta

Presentoimme ja jatkokehitämme työskentelyn tuloksia päivittäin, mitä takaa timanttisen lopputulosen tehokkaassa aikataulussa.

Valmis konsepti

Viikon päätteeksi koeponnistamme valmiin konseptin kohderyhmällä, analysoimme palautteen sekä viimeistelemme työn.

Jalkautus

Sprintin jälkeen konseptin mukaiset toimenpiteet viedään käytäntöön sovitun suunnitelman, budjetin ja aikataulun mukaisesti.

Ota yhteyttä

Liini sprintti on loistava vaihtoehto, kun tarvitaan ketterää tekemistä.

Soita Tarulle!

Taru Kumpulainen

Strategi, COO (founder & COB)

+358 40 080 6379

Lähetä meille viesti:

Tutustu Liinin sprintin tuloksiin