Tuotteistaminen

Kun rakastut asiakkaidesi ongelmaan, tiedät, mistä he ovat valmiita maksamaan. Unfairin ketterällä tuotteistamismallilla testaat uusia tuotteita ja palveluja liinisti ja paketoit ne tehokkaalla sykkeellä helposti myytävään muotoon.

Saimme Unfairilta teorian ja selkeät perustelut sille, mitä asioita kannattaa tehdä ja miksi. Tämä auttoi meitä saavuttamaan yhteisen ymmärryksen oman porukan sisällä. Meiltä säästyy jatkossa paljon aikaa ja stressiä.”

Pirkko Laitinen
Markkinointijohtaja, Platform of trust

Kehitä tuotteita ja palveluja, joita asiakkaasi haluavat ostaa

Kun kyseessä on uusi tuote tai palvelu, on fiksuinta minimoida riskit ja kustannukset, kunnes idea on osoittanut elinkelpoisuutensa. Tutkimusten mukaan jopa 95% uusista lanseerauksista syystä tai toisesta epäonnistuu. Jotta et joutuisi osaksi tätä tilastoa, kannattaa ensin testata kevyesti, sopiiko tuotteesi lopulta markkinoillesi ja yleisöllesi.

Aloita pienesti, skalaa isosti

Unfairin liinissä tuotteistusmallissa sanoitetaan tehokkaalla sykkeellä, mistä uudessa tuotteessa on kyse, minkä asiakkaan ongelman se ratkaisee ja miten sen eroaa kilpailijoista. Tunnistamme kanssasi asiakkaan tarpeet, kirkastamme kilpailuedut ja kiteytämme asiakashyödyt kompaktiksi kokonaisuudeksi. Lopuksi puemme koko paketin viestinnällisesti ja visuaalisesti myyvään muotoon esimerkiksi Sales Deckiksi tai landingpageksi, joiden avulla uusi tuote tai palvelu on helppo koeponnistaa.

Olemme apunasi myös uuden tuotteen brändäyksessä, myynti- ja markkinointimateriaalien toteutuksessa, lanseerauksessa sekä sisäisessä ja ulkoisessa markkinoinnissa.

Milloin kannattaa kysäistä apua Unfairilta?

  • Haluat ennakoida ja ymmärtää asiakkaidesi tarpeita paremmin
  • Haluat tuoda myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen samaan pöytään
  • Haluat tunnistaa ostopersoonat ja ostopäätökseen vaikuttavat tekijät
  • Haluat kirkastaa asiakaslupauksen, kilpailuedut ja hyödyt
  • Haluat positioitua kilpailijoista erottuvalla tavalla
  • Haluat tuottaa myynnille kompaktin työkalupakin

Ota yhteyttä

Alkoiko kiinnostaa?

Haluatko, että tuotamme epäreilua kilpailuetua myös sinulle? Pirauta tai laita viestiä!

Taru Kumpulainen

Strategi, COO (founder & COB)

+358 40 080 6379

Lähetä meille viesti:

Unfair Hub