Myynnin ja markkinoinnin prosessien kehittäminen

Sujuvat myynnin ja markkinoinnin prosessit auttavat tekemään markkinointiviestintää, jolla tavoitat kasvun kannalta kriittiset ihmiset. Meidän kanssamme teet kasvua vahvistavaa markkinointia ja myyntiä organisoidusti.

Unfair kuunteli meitä hyvin ja toiveemme otettiin huomioon. Toimialan erityispiirteet ja RTK-Palvelun strategia tavoitettiin hienosti. Meille tarjottiin tarpeisiimme sopivia ratkaisuja, joissa arvomme ja yrityksemme sisin näkyy. Nyt näymme työnhakijoille uudella ilmeellä siellä, missä se tuottaa parhaan lopputuloksen.

JAN HAARTI
Henkilöstöjohtaja, RTK-PALVELU

Tavoitteisiisi rakennetuista prosesseista syntyy puhuttelevaa markkinointiviestintää

Myynnin ja markkinoinnin prosessien kehittäminen auttaa sinua viestimään kasvunne kannalta olennaisille kohderyhmille oikealla tavalla.

Meidän kanssamme löydät tavat vastata kohde- ja sidosryhmiesi odotuksiin resurssitehokkaasti ja luot kestäviä prosesseja, joissa myynti ja markkinointi tekevät yhteistyötä. Kehittämisen keskiössä on yrityksesi erottautumistekijöiden systemaattinen ja pitkäjänteinen viestiminen.

Markkinointia kasvun kiihdyttämiseksi

Myynnin ja markkinoinnin prosessien kehittäminen lähtee kohderyhmiesi odotusten ja tavoitteiden ymmärtämisestä. Selvitämme aluksi, mikä erottaa sinut kilpailijoistasi kasvun kannalta tärkeiden ihmisten silmissä. Sen jälkeen kiteytämme osto- ja myyntipolut, joiden kautta sinun kannattaa olla vuorovaikutuksessa asiakkaidesi kanssa.

Seuraavia vaiheita yhteistyössämme voivat olla muun muassa asiakaslupausten kiteyttäminen, markkinointimallien määrittely, prosessien rakentaminen ja markkinoinnin toimenpidesuunnitelma sekä kehittämissuunnitelma.

Näin vahvistamme myynnin ja markkinoinnin prosessejasi

  • Kehitämme myynnin ja markkinoinnin yhteistyötä
  • Tehostamme markkinoinnin ja myynnin prosesseja
  • Kiteytämme kasvun kannalta olennaisten ihmisten tarpeet ja tavat, joilla voit voit vastata tarpeisiin markkinointiviestinnällä
  • Määrittelemme toimivimmat toimenpiteet ja kanavat markkinoinnin sekä myynnin eri vaiheisiin
  • Rakennamme markkinoinnin ja myynnin kasvun kannalta olennaiset mittareita
  • Määrittelemme markkinoinnille pitkän ja lyhyen aikavälin tavoitteet

Lue lisää, kuinka autamme strategisessa markkinoinnissa

Unfair Hub