Mediaviestintä ja -valmennus

Tahdotko lisätä organisaatiosi tunnettuutta ja rakentaa asemaa alan asiantuntijana? Mediaviestinnän avulla vaikutat yhteiskunnalliseen keskusteluun ja nostat julkisuuteen alueellisesti tai valtakunnallisesti tärkeitä asioita. Mediavalmennus antaa varmuutta median kanssa toimimiseen ja haastattelutilanteisiin.

Unfair oli vahvasti mukana suunnittelemassa yrityskaupan mediaviestintää ja muotoili oikean viestikärjen, johon media laajasti tarttui ja saimme hyvää näkyvyyttä

ESA EINOLA
MARKKINOINTI- JA INNOVAATIOJOHTAJA,
INSTA GROUP

Ansaittu julkisuus on väylä tunnettuuteen

Perinteinen media on organisaatioille väylä tavoittaa laajasti yleisöä ja tuoda julkisuuteen yleisesti merkityksellisiä asioita. Ansaittua medianäkyvyyttä arvostetaan ja pidetään uskottavana.

Me tunnemme median ja toimittajien toimintatavat. Valjastamme taitomme auttaaksemme sinua rakentamaan mediasuhteita ja tunnistamaan tavat, joilla organisaatiosi kasvattaa tunnettuuttaan medianäkyvyyden keinoin. Tiedämme, miten aiheesi on muotoiltava, jotta viestisi saa maksimaalisen medianäkyvyyden. Hallitsemme myös luovat ja poikkeukselliset keinot, joilla media kiinnostuu aiheestasi.

Mediavalmennuksen avulla saat varmuutta mediasuhteisiin, mediassa asiantuntijana esiintymiseen ja haastattelutilanteessa toimimiseen.

Osaamme luotsata sinua myös kriisiviestinnässä eli silloin, kun median yhteydenotto on tullut yllättäen ja organisaatiosi on nousemassa julkisuuteen kielteisessä valossa.

Palvelumme

  • Mediasuhteiden kehittäminen
  • Mediatiedotteet ja -pitchaus
  • Mediavalmennus ja haastatteluharjoitukset

Kolme hyvää syytä panostaa mediasuhteisiin

1. Aktiivisella mediaviestinnällä oma aiheesi nousee julkiseksi puheenaiheeksi.

2. Säännöllinen mediaseuranta antaa tärkeää tietoa toimintaympäristöstä ja sidosryhmistä.

3. Perinteinen media on neutraali ja uskottava kanava moniäänisessä viestintäympäristössä.

Ota yhteyttä

Alkoiko kiinnostaa?

Haluatko, että tuotamme epäreilua kilpailuetua myös sinulle? Pirauta tai laita viestiä!

Lähetä meille viesti:

Unfair Hub