Työnantajamielikuva ja rekrymarkkinointi

Kiinnitä haluttujen osaajien huomio. Autamme kertomaan yrityksestäsi siten, että potentiaaliset työntekijät ymmärtävät, mikä erottaa teidät kilpailijoista ja millaista teillä on työskennellä.

Meille tarjottiin tarpeisiimme sopivia ratkaisuja, joissa arvomme ja yrityksemme sisin näkyy. Nyt näymme työnhakijoille uudella ilmeellä siellä, missä se tuottaa parhaan lopputuloksen.

jan haarti
henkilöstöjohtaja, rtk-palvelu

Varmista kasvu muuttuvassa maailmassa oikeilla osaajilla

Työnantajamielikuvan kehittämisen ja rekrymarkkinoinnin avulla tavoitamme työntekijät, jotka mahdollistavat yrityksesi kasvun. Viestimme työkulttuurin ja yrityksen piirteistä siten, että sopivimmat osaajat pitävät tarjoamaasi työpaikkaa houkuttelevimpana vaihtoehtona. Lopputuloksena yrityksesi erottuu kilpailijoista ja löydät juuri oikeat osaajat osaksi työyhteisöänne mahdollistamaan strategianne toteutumisen mahdollisimman hyvin.

Pitkäjänteistä ja systemaattista työtä

Autamme sinua tekemään organisaatiosi työnantajamielikuvaa vahvistavia päätöksiä pitkällä ja lyhyellä aikavälillä. Määrittelemme millaista osaamista yrityksesi muuttuvassa maailmassa tarvitsee, ja millaiset osaajat pystyvät sitä tarjoamaan. Kiteytämme tulevien työntekijöiden tavoitteet ja haasteet sekä käyttäjäpolut, joiden kautta he löytävät yrityksesi. Olennaista on tunnistaa, mikä erottaa teidät muista työpaikoista nykyisten ja tulevien työntekijöiden silmissä. 

Työnantajamielikuvan kehittäminen tukee yrityksen kasvua

  • Löydämme oikeat osaajat rakentamaan yrityksesi kasvua pitkällä aikavälillä
  • Kirkastamme työkulttuurinne kilpailuedun, jota kilpailijat eivät voi kopioida
  • Tehostamme viestintää kohdistamalla oikeat viestit oikeaan aikaan oikeille osaajille
  • Määrittelemme tehokkaimmat toimenpiteet ja kanavat eri rekrymarkkinoinnin kohtiin
  • Luomme tulevia työntekijöitä puhuttelevaa outbound- ja inbound-markkinointia
  • Mahdollistamme työnantajamielikuvan kehityksen mittaroinnin

Unfair Hub