Koulutukset

Haluatko kehittää omaa tai tiimisi ammattitaitoa tavoitteellisesti, kannustavasti ja käytännönläheisesti?
Koulutuksemme on suunnattu markkinoinnin, viestinnän ja liikkeenjohdon ammattilaisille, jotka haluavat päivittää valmiuksiaan vastaamaan asiakkaiden ja liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin.

Päästiin käsiksi ajankohtaisiin ilmiöihin ja oikeiden asioiden äärelle. Antoi paljon konkreettisia työkaluja ja ajatusmalleja omaan tekemiseen mielenkiintoisella ja keskustelevalla otteella.”

Tove Kiez
RYHMÄNVETÄJÄ, EGN FINLAND

Päivitä osaamisesi vastaamaan muuttuvan maailman tarpeita

Koulutuksesta inspiraatiota ja käytännön työkaluja

Mielestämme paras koulutus on sellainen, joka sytyttää kipinän kokeilla jotakin uutta ja antaa työkalut, joilla inspiraatio muutetaan käytännön toiminnaksi. Näin varmistetaan, että koulutuksiin käytetty aika käytetään aidosti hyödyksi eikä oppi hautaudu ruutuvihkon uumeniin.

Kouluttajamme ovat markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoita, joilla on takataskussaan aimo annos kokemusta erilaisista organisaatioista ja toimialoilta. Heillä on hallussaan sekä teoria että parhaat käytännön vinkit ja työkalut, joilla viet saamasi opit osaksi arjen työtä.

Olipa kyse epäreilun kilpailuedun tunnistamisesta, digitaalisesta markkinoinnista, tunnettuuden vahvistamisesta tai vaikkapa ketterän yrityskulttuurin kehittämisestä, suunnittelemme juuri sinun yrityksellesi sopivan koulutuskokonaisuuden. Meiltä saat kokeneet fasilitaattorit tehostamaan myös erilaisten työryhmien tavoitteellista ja tuottavaa työskentelyä.

Valitse sinulle sopiva aihe – tai ehdota uutta!

Ei turhaa pönötystä

Unfairin koulutukset ovat tunnettuja hyvästä ilmapiiristä ja keskustelevasta otteesta. Meidän kanssamme et istu kuin luennolla konsanaan, vaan pääset vaihtamaan ajatuksia ja oivalluksia heti ensihetkestä alkaen.

Emme hyppää lauteille kylmiltään, vaan sukellamme hyvissä ajoin syvälle organisaatiosi toimintaan ja toimialaan. Olemme ylpeitä siitä, että koulutuksemme palvelevat asiakkaan tavoitteita ja teoriaa havainnollistetaan aidosti osuvilla esimerkeillä.

Koulutuksista sanottua

Molemmat kouluttajat ammattilaisia. Oli mukava, kun oli kaksi kouluttajaa, jolloin asiaa lähestyttiin dialogimaisesti ja sitä oli helppo seurata. Kouluttajilla oli selkeä ulosanti ja mukavan rento ote, vaikka itse asia oli täyttä tykitystä. Tätä olisi kuunnellut pitempäänkin!

Todella helposti lähestyttäviä ja ammattilaisuus paistoi läpi molempien olemuksesta. Esitys oli hyvä kombo asiaa ja ideoita höystettynä käytännön esimerkeillä.

Päästiin käsiksi ajankohtaisiin ilmiöihin ja oikeiden asioiden äärelle. Antoi paljon konkreettisia työkaluja ja ajatusmalleja omaan tekemiseen mielenkiintoisella ja keskustelevalla otteella.

Tove Kiez,
Ryhmänvetäjä, EGN Finland

Ota yhteyttä

Joko kääritään hihat?

Pirauta Emilialle!

Emilia Särkiniemi

viestinnän asiantuntija & mediasuhteet (team lead)

+358 41 434 1444

Psst.. Jos ujostuttaa, voit myös aina ottaa yhteyttä lomakkeella. 🙂

Unfair Hub