Mediaviestintä

Tahdotko luoda organisaatiossasi tunnettuutta ja rakentaa asemaa alan asiantuntijana? Mediaviestinnän avulla voit vaikuttaa yhteiskunnalliseen keskusteluun tai nostaa julkisuuteen alueellisesti tai valtakunnallisesti tärkeitä asioita.

Ansaittu julkisuus väylänä tunnettuuteen

Perinteinen media on väylä tavoittaa laajasti yleisöä ja saattaa julkisuuteen yleisesti merkityksellisiä asioita. Ansaittua medianäkyvyyttä arvostetaan ja pidetään uskottavana, kun sisältö on tuotettu journalististen periaatteiden mukaisesti.

Me tunnemme median ja toimittajien toimintatavat. Valjastamme taitomme auttaaksemme sinua rakentamaan mediasuhteita ja tunnistamaan tavat, joilla organisaatiosi voi kasvattaa tunnettuuttaan medianäkyvyyden keinoin. Tiedämme, miten aiheesi on muotoiltava, jotta viestisi saa maksimaalisen medianäkyvyyden sekä hallitsemme luovat ja poikkeukselliset keinot, joilla media kiinnostuu aiheestasi. Osaamme luotsata sinua myös silloin, kun median yhteydenotto on tullut yllättäen ja organisaatiosi on nousemassa julkisuuteen kielteisessä valossa.

Mediasuhteiden rakentaminen vaatii pitkäjänteisyyttä

  • Medianäkyvyydellä oma aiheesi nousee julkiseksi puheenaiheeksi
  • Mediaseurannalla saat tärkeää tietoa toimintaympäristöstä ja sidosryhmiltä
  • Perinteinen media toimii neutraalina tiedonvälityksen väylänä moniäänisessä viestintäympäristössä

Unfair Hub