Tuotteistus, brändi-ilme ja landing page viikossa

Ostaisitko kymppitonnien projektin tietämättä, mitä se lopulta tulee maksamaan tai milloin se on valmis? Harva ostaisi. Silti suuri osa mobiilisovellusten kehitysprojekteista viivästyy ja maksaa lopulta tuplasti enemmän kuin alkuperäinen budjetti.

Halusimme lyhyellä varoitusajalla antaa Unfairille täysin vapaat kädet idean kiteyttämiseen ja visualisointiin. Jo ensimmäisen versio oli hyvä! Pari palautetta riitti, jonka jälkeen laitettiin ehdotus toteutukseen.

Mikko Sävilahti, toimitusjohtaja

Web- ja mobiilisovelluksiin erikoistunut softatalo Haltussa tähän haluttiin muutos. Toimitusjohtaja Mikko Sävilahdella oli visio uudesta, asiakaslähtöisemmästä palvelukonseptista, jossa aikataulu ja hinta pitää, ja asiakas pääsee nopeasti markkinoille. Tarvittiin enää osaava taho, joka auttaisi rakentamaan hyvästä ideasta kannattavaa liiketoimintaa.

Myynti käyntiin tehokkaasti

Tuotteistaminen aloitettiin tehokkaalla workshopilla, jossa sukellettiin syvälle loppuasiakkaan maailmaan, kirkastettiin asiakaslupaus ja myyntiargumentit sekä määriteltiin palvelun toimitus- ja hinnoittelumalli.

Jotta isoja tuloksia oli mahdollista saavuttaa pienessä ajassa, työn etenemistä seurattiin sprintin aikana asiakkaan kanssa useampaan otteeseen. Onnistumisessa tärkeää oli myös asiakkaan oma panos – materiaalit toimitettiin ajallaan ja tarkentaviin kysymyksiin sai nopeasti vastauksen.

5 päivän tehokkaalla yhteistyöllä loimme Appstudio-palvelulle uuden brändi-ilmeen ja palvelukonseptin, jotka jalkautimme edelleen myyntipresentaatioksi ja landing pageksi verkkoon.

Emme ole suotta puuttuneet tekemiseen, ja näin olemme saaneet säästettyä omat resurssimme omaan tekemiseemme. Hyviin ammattilaisiin tulee aina luottaa  – sillä tulee parasta jälkeä.

Jo 10 vuotta laadukkaita softaprojekteja

Softatalo Haltu uskoo, että suuren tarinan voi rakentaa tiimi, joka nauttii yhdessä tekemisestä. Noin 20 hengen ohelmistotalo on täynnä osaavia ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvia ammattilaisia, jotka jakavat yhteisen päämäärän asiakkaan kanssa. Haltu laittaa aina asiakkaan laskutuksen edelle, eikä tarjoa pelkkiä tunteja ja resursseja vaan tavoitteiden toteutumista, lopputulosta ja toimivia äppejä niin webiin kuin mobiiliin.

Ota yhteyttä

Alkoiko kiinnostaa?

Haluatko, että tuotamme epäreilua kilpailuetua myös sinulle? Pirauta tai laita viestiä!

Taru Kumpulainen

Strategi, COO (founder & COB)

+358 40 080 6379

Lähetä meille viesti:

Lisää aiheesta