Hyväntuulinen ja määrätietoinen Linda laittaa projektit rokkaamaan

Linda on nopeasti tuumasta toimeen tarttuva projektipäällikkö, jonka hyppysissä aikataulut pitävät ja jonka ansiosta työt hoituvat hymyssä suin. Koska Linda työskenteli aiemmin toisella puolella pöytää, hän osaa hienosti asettua asiakkaan asemaan.

Unfairin projektipäällikkö Linda on sydämellinen tiimipelaaja ja tsemppari, joka pitää lankoja käsissään sekä asiakkaan apuna että sisäisesti Unfairin tiimissä.

– Yleensä asiakas on minuun yhteydessä, kun hän tarvitsee apua kinkkiseen tilanteeseen. Minulta saa nopeasti vastauksen ja tartun tuumasta toimeen sekä otan tarvittaessa tiimin muutkin unfairilaiset mukaan. Projektipäällikkönä pystyn auttamaan asiakkaitani kehittämään heidän toimintaansa, esimerkiksi parantamaan kustannustehokkuutta tai optimoimaan prosesseja ja resurssienhallintaa. Tavoitteeni on tuottaa asiakkaalle kokonaisvaltaista ymmärrystä kriittisessä tilanteessa tai päätöksiä vaativassa risteyksessä, Linda kertoo.

– Pidän alan trendien seuraamisesta ja innostun kehittymisestä. Luovat hetket sekä uuden kokeilu ovat työssä ehdottomasti parasta.

Myös Lindan työpäivät ovat jatkuvassa muutoksessa, ja hänen on hektisessä arjessa pystyttävä käsittelemään useita asioita samanaikaisesti. Ranskalaiset viivat ovat hänen tapansa jäsentää tehtäviä. Jos päivän päätteeksi kaikki listan kohdat on tehty, tämä tehokas projektipäällikkö on mielissään.

Unfairilla saa vaikuttaa omaan työnkuvaansa

Kaksikielinen Linda on kotoisin Helsingistä, mutta osan opiskeluajastaan hän asui Tukholmassa, jossa hän valmistui kauppatieteiden maisteriksi. Sen jälkeen hän työskenteli eri yrityksissä muun muassa projektipäällikön ja markkinointipäällikön tehtävissä, kunnes ystävä vinkkasi Lindalle Unfairilla avoinna olleesta paikasta.

– Hän kertoi, että Unfairilla on tekemisen meininki ja katse tulevaisuudessa. Yrityksessä huomioni kiinnittivät muun muassa jatkuvan kehittämisen ajatus sekä menestys Vuoden Toimisto- ja Great Place to Work -kilpailuissa. Tuntui joululahjalta, kun sain työpaikan, jota hain, Linda sanoo.

– Halusin saada uudenlaista työkokemusta ja laajemman tehtäväpaletin. Unfairilla pääsee hienosti luomaan oman tonttinsa. On ollut todella haastavaa mutta samaan aikaan kehittävää ja virkistävää päästä työskentelemään B2B-sektorilla.

Taustansa ansiosta Linda osaa asettua asiakkaan asemaan: hän paini aiemmin itse samankaltaisten ongelmien kanssa, joita hän nykyään ratkoo. Hän myös osaa sanoittaa asiat niin, että asiakas varmasti ymmärtää, mitä on tapahtumassa.

Luottamuksesta syntyy hyvä työflow

Lindan mukaan projektipäällikkönä oppii paljon itsestään ja kehittyy ihmistuntijana. Tehtävässä on tärkeää luoda hyvä luottamus sekä kollegoiden että asiakkaan yhteyshenkilöiden kanssa, jotta kaikilla on hyvä työflow.

– Meillä on todella ihania asiakkaita. Pääsen tekemään inspiroivien ihmisten kanssa töitä sekä asiakkaiden luona että Unfairilla sisäisesti. Työpäivien huippuhetkiä ovat tilanteet, joissa asiakas antaa Unfairin tiimille positiivista palautetta. Kaikkihan pitävät siitä, että saavat kiitosta, joten yritän itsekin muistaa kiittää aina, kun siihen on mahdollisuus. Kiitoksen ilmaisu on pieni ja ilmainen teko, joka piristää toisen päivää.

Vapaa-ajallaan Linda on Netflixin ja musiikin suurkuluttaja. Toisaalta hän käy mielellään keikoilla, toisaalta hän viihtyy hyvin kotona. Luonnossa liikkuminen on Lindalle tärkeää, ja hän muun muassa hiihtää, lumilautailee sekä ulkoilee kahden koiransa kanssa.

Eli…

Unfairilla saa vaikuttaa omaan työkuvaansa ja työskennellä luottamuksen ilmapiirissä.

Kirjoittaja

Emilia Särkiniemi

Utelias viestijä, joka työskentelee mielellään tiimissä. Toimittajataustan vuoksi sekä kysyy että kuuntelee sujuvasti ja kiteyttää sitten olennaisen. Moderni martta on aina jossain menossa.

Lisää aiheesta