Teron patasydän sykkii digimarkkinoinnille ja pienille oivalluksille

Digitaalisen markkinoinnin linkkuveitsemme Tero yllättää monipuolisuudellaan niin unfairilaiset, asiakkaamme kuin välillä myös itsenä.

Tero Teitto aloitti Unfairilla digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana alkuvuodesta 2023. Lyhyen harjoittelujakson aikana hän vakuutti osaamisellaan ja rennolla tyylillään kaikki ympärillään ja niinpä tällä pollelle raivattiin aivan oma vakituinen pilttuu tallistamme.

Tero tuo Unfairille mittavaa kokemusta digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan eri nurkista. Hänelle ovat peruskauraa niin nettisivujen sisällöntuotanto, sosiaalisen median kampanjoiden rakentaminen kuin liikkeiden diginäyttöillä tapahtuva mainontakin. Onpa Tero kaiken muun ohella taitellut myös printtimainoksia ja -esitteitä.

– Unfairille tuomani vahvuus on ehdottomasti monipuolisuuteni tarjoama ymmärrys aina teknisestä puolesta sisältöihin. Pystyn olemaan liittymäpintana eri tahojen ja tehtävien välillä.

Pieniä oivalluksia ja erityisiä hetkiä

Teron päivät digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana sisältävät monenlaista tehtävää.

– Tehtäväni kattavat kaikkea analytiikan rakentamisesta sosiaalisen median markkinointiin ja hakusana- sekä natiivimainontaan. Yhtenä erikoisalanani ovat Looker Studiolla luodut analytiikan dashboardit, jotka kokoavat kaikki digimarkkinoinnin tärkeät luvut ymmärrettävään muotoon.

Tarvittaessa Tero vieläpä tuuraa sisällöntuotannon tehtävissä. Hän iloitseekin erityisesti roolinsa monipuolisuudesta ja siitä, että pääse pitämään yllä tuntumaa erilaisiin tehtäviin. Ja tokihan se saa Tero-pollen hirnumaan riemusta, kun asiakasta on autettu pääsemään tavoitteisiinsa luomalla toimivia kampanjoita.

– Ne ovat erityisiä hetkiä, kun näkee asiakkaan tyytyväisenä saatuihin tuloksiin. Samalla työn lomassa pääsee kurkistamaan erilaisiin aloihin, joka on oikeinkin palkitsevaa tällaiselle maailman ymmärtämisestä kiinnostuneelle. Ennen kaikkea minulle merkitsevät pienet oivallukset tai onnistumiset itselle uusissa asioissa, Tero tuumaa.

Vierivien kivien puolestapuhuja

Ikuisen oppimisen ja vierivien kivien puolestapuhujana Tero on ottanut ilolla vastaan Unfairin oppimiseen kannustavan ilmapiirin.

– Monipuoliset tehtävät ja muiden osaajien kanssa sparrailu auttaa oppimaan uusia juttuja jos ei nyt päivittäin niin ainakin viikoittain. Digimarkkinointikin on ikuista oppimista sillä alustat ja niiden tarjoamat mahdollisuudet muuttuvat koko ajan. Koen kehittyväni Unfairilla ja menen mielenkiinnolla kohti tulevaisuuden mahdollisuuksia. Tällä hetkellä kiinnostaa oppia erityisesti hyödyntämään tekoälyä tehokkaasti.

Oppimisen lisäksi Teroa vetää Finlaysonin toimistolle tai Slackin etälinjoille sopiva sekoitus rentoutta, ammattimaisuutta ja hyvää(kin) huumoria.

– Vaikka kaikessa tekemisessä pyritään ammattimaisuuteen ja asiakkaille parhaaseen tulokseen, Unfairissa säilyy rento fiilis. Tosin sellaista se on, kun porukka on rennon ammattimaista ja hyvällä huumorilla varustettua. Lisäksi työhyvinvointi ei ole vain sana vaan aina pyritään katsomaan, että kukaan ei uuvu työtaakan alle.

”Asiat kyllä sutviutuvat”

Tero kertoo ammentavansa voimaa työarkeensa vankasta kokemuksestaan ja vakaasta uskosta siihen, että asiat kyllä sutviutuvat tavalla tai toisella. Vapaa-ajalla akut latautuvat urheilun parissa.

– Itse urheileminen ja penkkiurheilu on se tärkein yksittäinen juttu vapaa-ajalla. Käytännössä menee laji kuin laji, mutta kuningas jalkapallo on ehdoton ykkönen. Sitä tulee pelattua puistofutiksen muodossa (toim. huom. samassa joukkueessa useammankin muun unfairilaisen kanssa). Toki jääkiekko on myös lähellä sydäntä ­– patasydäntä, Tero kertoo.

Eli…

Tero tuo Unfairille mittavaa kokemusta digimarkkinoinnin ja mainonnan eri nurkista. Erikoisosaamisekseen tämä monitaituri mainitsee Looker Studiolla luodut analytiikan dashboardit, jotka kokoavat digimarkkinoinnin kaikki tärkeät luvut ymmärrettävään muotoon.

Kirjoittaja

Matias Ojanperä

Viestijä ja copywriter, joka tykkää luoda oivaltavia mainoskonsepteja ja vaikuttavia tekstejä kaikkiin kanaviin. Tiimipelaaja, joka syttyy yhteisistä onnistumisista. Vapaa-ajallaan potkii palloja ja selaa sivuja.

Lisää aiheesta