Parempi ostokokemus ja sujuvuutta tilausten käsittelyyn

Mesimestarin uudistunut sivusto on parantanut asiakkaan ostokokemusta ja samalla helpottanut tilausten käsittelyä.

Kumppanuudessa Unfairin kanssa arvostan eniten sitä, että meillä on luotettavat ja tutut yhteyshenkilöt, jotka saan tarvittaessa hyvin kiinni. Uudistunut sivusto on parantanut asiakkaan ostokokemusta ja samalla helpottanut meillä tilausten käsittelyä. Olen lopputulokseen tyytyväinen.

Juha Nuutero, perustaja ja toimistusjohtaja

Mesimestarin ja Unfairin kumppanuus alkoi, kun Mesimestarin vanha sivusto kaipasi uudistusta. Tuotevalikoiman laajuudesta johtuen sivusto latautui hitaasti ja oli hankala päivittää. Myös nettisivujen visuaalinen ilme kaipasi raikastusta, jotta se vastaisi paremmin Mesimestarin toimintaa alan kehittäjänä ja uranuurtajana. Unfair valikoitui sivustouudistuksen toteuttajaksi, sillä ajatusmaailma ja tapa toimia kohtasivat Mesimestarin kanssa hyvin.

Halusimme kumppanin Pirkanmaalta. Unfairilaisista tuli hyvä kuva heti alkuun ja samojen ihmisten kanssa yhteistyö on jatkunut läpi koko uudistusprosessin. Minut yllätti myös unfairilaisten perehtyminen asioihin. Kun aloitimme projektin, tarpeistamme ja alasta oli otettu selvää jo etukäteen.

Juha Nuutero, perustaja ja toimitusjohtaja

Kohderyhmät sivuston keskiössä

Sivustouudistus startattiin yhteisellä workshopilla, jossa mietittiin kohderyhmät ja sivujen päivitetty rakenne. Visuaalisen ilmeen perustaksi otettiin Mesimestarin hunajapurkkien tuttu etiketti. Koska sivuston on tarkoitus palvella monenlaisia kohderyhmiä, kuten tarhaustarvikkeiden ostajia, hunajan kuluttajia ja keskusliikkeiden ostajia, oli sisältöpolut ja sivuston navigaatio mietittävä tarkkaan. Myös verkkokaupasta tehtyjen tilausten käsittelyä haluttiin helpottaa.

Erityisesti verkkokaupan puolelle saimme uudistuksen myötä lisää hyödyllisiä uudistuksia. Esimerkiksi etikettien, sinettien ja tölkkien hinnat päivittyvät valitun myyntierän jälkeen heti näkyviin. Se palvelee asiakasta entistä paremmin, kun kappalehintaa ei tarvitse laskea itse.

Jeesiä räätälöidyistä sisältölohkoista

Sivusto rakennettiin hyödyntäen WordPressin Gutenberg-sisältöeditoria. Mesimestarin runsaan blogituotannon tueksi sivustolle räätälöitiin erilaisia sisältölohkoja, jotka helpottavat päivitettävyyttä. Aikaa sivustouudistuksen toteuttamiseen meni kaiken kaikkiaan noin kolme kuukautta, ja alkuvuodesta aloitettu prosessi saatiin päätöksen parahiksi ennen sesongin alkua.

Uudistunut sivusto on parantanut asiakkaan ostokokemusta ja samalla helpottanut meillä tilausten käsittelyä. Olen lopputulokseen tyytyväinen.

Herkullista suomalaista laatuhunajaa

Mesimestarin herkulliset hunajatuotteet ovat makeuttaneet suomalaisten ruokia ja juomia jo vuosikymmenien ajan. Keskeisessä roolissa Mesimestarin toiminnassa on erityisesti mehiläistarhaajia palveleva nettisivusto, jolla tarjotaan kattava määrä tietoa mehiläisten hoidosta. Sivuilla olevasta verkkokaupasta tarhaajat voivat ostaa kaiken hunajatuotannossa tarvittavan aina mehiläisistä hunajapurkkeihin asti.

Ota yhteyttä

Alkoiko kiinnostaa?

Haluatko, että tuotamme epäreilua kilpailuetua myös sinulle? Pirauta tai laita viestiä!

Ville Salonen

CDO (team lead)

+358 50 464 9905

Lähetä meille viesti:

Lisää aiheesta