Luovuus liiketoiminnan kilpailuetuna

Muuttuvassa maailmassa on tärkeää ennakoida ja reagoida vastaantuleviin haasteisiin. Perinteiset liiketoiminnan kehittämisen menetelmät kaipaavat ravistelua, kun kohdataan uudenlaisia muutoksia. Luovuus liiketoiminnan kilpailuetuna -tapahtumamme tarjosi bisneksen kehittämiseen näkökulmia, joita hyödyntämällä on mahdollista ennakoida tulevat tapahtumat aiempaa ketterämmin.

Valjasta luovuus liiketoimintasi kilpailueduksi

Saat näkökulmia ja käytännön työkaluja siihen, kuinka liiketoimintasi voi hyötyä luovista menetelmistä. Opit, kuinka asioita tarkastellaan ja kehitetään luovasti.

Olemme koonneet kattauksen toteutetuista projekteistamme, joista jaamme yhdessä asiakkaidemme kanssa parhaat oivallukset ja käytännöt. Puheenvuoroissa painotetaan luovuuden näkökulmaa liiketoiminnan fuusioitumisen ja kansainvälistymisen, teknologian ja markkinoinnin sekä organisaation strategiaprosessien osalta. Puhujat eri aloilta jakavat omat kokemuksensa, kuinka heidän liiketoiminnassaan on hyödynnetty luovia työkaluja.

Puheenvuorot

Juha Hakkarainen, Finsilva Oyj
Kasvua uusista liiketoiminnoista – Ketterä ja osallistava strategiaprosessi vastaamaan toimintaympäristön muutoksiin

Maria Takalo, Millog-yhtiöt
Laajentuminen uuteen markkinaan – strategia eläväksi ihmisten arjessa

Sanna Uusivirta ja Henri Mattinen, Hilla Group
Brändin hallinta fuusiotilanteessa – selkeyttä ja hallittavuutta modernin brändimuotoilun avulla

Katso tallenne

Hyväksy evästeet statistics, marketing, jotta voit katsoa videon.

Täyttä asiaa!

Puheenvuorot

Hilla Group

Brändin hallinta fuusiotilanteessa – Selkeyttä ja hallittavuutta modernin brändimuotoilun avulla

Hilla Group on monimediakonserni, joka tavoittaa viikoittain lähes puoli miljoona suomalaista. Yhtiö tarjoaa sisältöjä, elämyksiä ja näkyvyyttä monipuolisesti ja asiakaslähtöisesti. Brändimuotoilu tuli ajankohtaiseksi, kun kaksi konsernia yhdistyi isoksi mediataloksi.

Unfair auttoi Hilla Groupia brändihierarkian luomisessa, jotta konsernibrändiä käytettäisiin oikeaoppisesti tunnettujen alabrändien tukemisessa ja niiden vahvuuksien vaalimisessa. Lopputuloksena syntyi tasapaino eri brändien välillä sekä brändikäsikirja. Brändimuotoilun ansiosta Hilla näkyy jatkossakin varteenotettavana toimijana media-alalla.

Puhujat
Sanna Uusivirta, markkinointipäällikkö, Hilla Group
Henri Mattinen, liiketoimintajohtaja julkaisut, Hilla Group
Henri Mattila, strategi, Unfair

Finsilva Oyj

Kasvua uusista liiketoiminnoista – Ketterä ja osallistava strategiaprosessi vastaamaan toimintaympäristön muutoksiin

Euroopan johtaviin riippumattomiin metsänomistajiin lukeutuva Finsilva halusi löytää perinteisen metsätalouden rinnalle uusia liiketoimintoja ja kasvun mahdollisuuksia. Yhtiön toimintaympäristö ja markkina ovat muutoksessa, kun ilmastonmuutoksen ja väestön kasvun myötä metsistä ja puhtaasta luonnosta on tullut yhä kysytympi luonnonvara.

Unfairin johdolla strategiatyö toteutettiin ketterällä ja osallistavalla otteella vain neljässä viikossa. Puheenvuorossa avaamme, kuinka strategiaprosessi toteutettiin hyvin tiiviissä ajassa.

Puhujat
Juha Hakkarainen, toimitusjohtaja, Finsilva Oyj
Taru Kumpulainen, vt. toimitusjohtaja, Unfair

Millog-yhtiöt

Uusille toimialoille laajentaminen – Strategia eläväksi ihmisten arjessa

Perinteisesti Puolustusvoimille palveluita tarjoavana tunnettu Millog-yhtiöt tarjoaa asiakkailleen yhä kokonaisvaltaisempia kaluston kunnossapidon ja elinkaaren hallinnan palveluja. Suuri strateginen suunnan muutos yhden viranomaisasiakkaan palvelemisesta B2B-markkinaan toi haasteen: Kuinka uusi strategia tuodaan helposti ymmärrettäväksi ja konkreettiseksi ihmisten arkeen?

Unfairin avulla Millogilla on tehty luovia ja rohkeitakin ratkaisuja, joihin perinteikkäällä toimialalla ei ole totuttu. Luovalla viestinnällä on onnistuttu erottautumaan myös asiakkaiden ja sidosryhmien silmissä.

Puhujat
Maria Takalo, viestintäpäällikkö, Millog-yhtiöt
Taru Kumpulainen, vt. toimitusjohtaja, UnfairUnfair Lean Marketing Oy on Lean Startup -menetelmiä soveltava strateginen markkinointi- ja bränditoimisto. Kerromme monimutkaisista asioista yksinkertaisesti ja autamme tuotteistamaan hyvistä ideoista kannattavaa bisnestä.

Lue lisää luovasta ja liinistä tekemisestä

Unfair Hub