Strategiakuva kiteyttää Tampereen suurimman vuokranantajan tulevaisuuden

VTS-kotien tavoitteena oli löytää freesi ja helppo tapa viestiä uudesta strategiasta henkilökunnalle, sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille. Vastaus löytyi yhdessä henkilöstön kanssa visualisoidusta ja tarinallistetusta strategiakuvasta.

Yhteistyö on ollut sujuvaa ja Unfairin selkeä malli projektin vetämiseen on helpottanut tekemistä. Vaikutuimme siitä, että unfairilaiset tuntevat toimialan ja ymmärtävät aidosti sen, mitä me tarvitsemme.

Satu eskelinen,toimitusjohtaja

Tampereen Vuokratalosäätiö, eli tuttavallisemmin VTS-kodit, tarjoaa hyvän elämän alustan ja kohtuuhintaisen kodin jo yli 17 000 tamperelaiselle. Kun kaupungin suurin vuokranantajana uudisti strategiansa, toimitusjohtaja Satu Eskelinen halusi löytää tavan, jolla siitä on helppo viestiä mielenkiintoisesti eri sidosryhmille.

“Tavoitteenamme oli saada freesi ja helppo tapa kertoa strategiastamme henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille, mihin tarpeeseen strategiakuva vastasi hyvin. Vaikutuimme siitä, että unfairilaiset tuntevat toimialan ja ymmärtävät aidosti sen, mitä me tarvitsemme”, toimitusjohtaja Satu Eskelinen taustoittaa.

Strategiakuva on konkreettinen työkalu strategiaviestintään

Strategiakuvan tekeminen oli tärkeä osa uuden strategian viestintää ja koko henkilöstön yhteinen matka. Strategia visualisoitiin ja tarinalistettiin tehokkaalla tahdilla Unfairin Yhden yön ihmeen -konseptia mukaillen. Kuvan pohjalta suunniteltiin VTS-kodeille myös personoitu brändikuosi, jota hyödynnetään monipuolisesti etenkin sisäisessä markkinoinnissa.

Eskelisen mukaan strategiakuvaan onnistuttiin loistavasti kiteyttämään strategiaviestinnän kannalta olennaiset asiat sekä visualisoimaan elementit ja tarinat, joita VTS:n toimintaan ja kulttuuriin liittyy.

“Yhteistyö on ollut sujuvaa ja Unfairin selkeä malli projektin vetämiseen on helpottanut tekemistä. Koen, että Unfair kuuntelee meitä aidosti ja ymmärtää, mitä tarvitsemme. Pystymme hyödyntämään kuvaa ja sen yhteydessä luotua brändikuosia monella eri tapaa kertoessamme VTS-kodeista ja sen strategiasta.”

Ota yhteyttä

Alkoiko kiinnostaa?

Haluatko, että tuotamme epäreilua kilpailuetua myös sinulle? Pirauta tai laita viestiä!

Taru Kumpulainen

Strategi, COO (founder & COB)

+358 40 080 6379

Psst.. Jos ujostuttaa, voit myös aina lähettää viestin. 🙂

Lisää aiheesta