Tuloksellisempi some-mainonta

Kun kyse on some-mainonnasta, koko kansan kosiskelu tai niputtaminen yhdeksi massaksi ei toimi. Parhaimpiin tuloksiin päästään, kun mainonta suunnitellaan ja kohdistetaan harkiten juuri sinun asiakkaitasi ajatellen – etenkin, kun kyse on b2b-maailmasta tutuissa pitkistä ostopoluista.

Webinaarissa avaamme liinin markkinointimallimme saloja, eli miten hyödynnämme asiakaspersoonia tuloksellisemman digimarkkinoinnin lähtökohtana. Esittelemme myös mainonnan suunnittelumallin, jonka avulla olemme saavuttaneet huikeita tuloksia yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Katso tallenne

Tutustu myös kolmituntiseen etäkoulutukseemme aiheesta!

Opi tekemään some-mainontaa liinisti! Ilmaisessa webinaarissamme avaamme tarkemmin sitä, miten digimarkkinointia tehostetaan asiakaspersoonien avulla.

Juuso on digipilveen sujuvasti sukeltava, kohdennetun verkkomainonnan ja verkon ostopolkujen asiantuntija. Juuso nauttii asiakkaiden bisneksen tukemisesta digitaalisen markkinoinnin keinoin ja kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti. Hän uskoo, että markkinoinnin automaatio vie yritysten markkinoinnin mitattavuuden uudelle tasolle.

Kysy lisää!
p. +358 40 524 7967 / juuso@unfair.fi