Koulutukset

Mediavalmennus – valmiuksia ja varmuutta haastattelutilanteisiin

Haluatko hioa kommentointitaitojasi ennen toimittajan tapaamista? Kaipaatko lisää itsevarmuutta ennen median eteen astumista? Treenaa yhdessä mediaviestinnän ammattilaisten kanssa!

Unfairin valmennuksessa paneudutaan haastattelutilanteeseen, jotta osallistujat saavat konkreettisia välineitä mediaviestinnän taitojensa kehittämiseen. Viilaamme vastaustyyliä, rakennamme vakuuttavuutta ja harjoittelemme luontevaa esiintymistä. Lisäksi tutustumme erilaisiin tiedotusvälineisiin. Tärkeä osa valmennusta ovat osallistujille räätälöitävät haastatteluharjoitukset, jotka videoidaan ja joista annetaan henkilökohtaista palautetta.

Mediavalmennus sopii organisaation johdolle, asiantuntijoille ja kaikille muille puhehenkilöinä toimiville. Kouluttajat ovat entisiä toimittajia, joilla on haastattelukokemusta vuosien ajalta.

Koulutuksen sisältö

Valmennuksen sisällöksi voidaan valita esimerkiksi seuraavia teemoja:

  • Toimittajan haastatteluun valmistautuminen
  • Millainen on hyvä haastateltava?
  • Miten toimittajan kysymyksiin kannattaa vastata?
  • Kuinka itselle tärkeimmät asiat saa tuotua esiin?
  • Millaisia median toimintatavat ovat?
  • Miten erilaisten tiedotusvälineiden erot voi huomioida?
  • Mitkä ovat haastateltavan oikeudet?

Suosittelemme yhdistämään mediavalmennukseen Unfairin mediaviestinnän koulutuksen, joka auttaa ymmärtämään median toimintaa ja saamaan omalle viestille mediajulkisuutta.

Miksi mennä toimittajan jututettavaksi kylmiltään, kun valmistautuakin voi? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Emilia Särkiniemi on viestinnän moniottelija, joka on työskennellyt vuosia toimittajana ja päässyt kurkistamaan lukemattomien erilaisten organisaatioiden sisälle. Hänellä on kyky löytää näkökulmia, joilla asioista kerrotaan kiinnostavasti ja käytännönläheisesti. Hän tunnistaa salamannopeasti tilanteet, jotka saavat median kiinnostuksen heräämään – oli sitten kyse positiivisesta julkisuudesta tai kriisin aineksista.

Kysy lisää!
p. 041 434 1444 / emilia.sarkiniemi@unfair.fi