Koulutukset

Mediaviestintä – nosta profiilia ja tunnettuutta uutisoinnilla

Tiedätkö, mistä asioista organisaationne kannattaisi tiedottaa? Turhauttaako, koska tiedotteet eivät mene läpi? Tuntuuko, että vain kilpailijoistanne uutisoidaan?

Koulutuksessamme kuulet käytännönläheisiä vinkkejä mediaviestintään. Saat neuvoja toimivan tiedotteen kirjoittamiseen ja tietoa muista keinoista saada ansaittua näkyvyyttä. Koulutus on saanut kiitosta helposti omaksuttavista sisällöistä ja jokaisen omaan työhön sovellettavista vinkeistä.

Mediaviestinnän koulutuksesta hyötyvät markkinoinnista, viestinnästä ja brändinhallinnasta vastaavat – periaatteessa kaikki, joiden työpöydällä on yrityksen näkyvyyteen liittyviä tehtäviä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa voidaan perehtyä mm. seuraaviin teemoihin:

  • uutiskriteerit ja niiden hyödyntäminen
  • oman organisaation uutisaiheiden tunnistaminen
  • toimivan tiedotteen kirjoittaminen
  • tiedotejakelu
  • vinkit mediatiedotteiden läpi saamiseksi
  • muut keinot näkyvyyden saamiseen
  • haastatteluun valmistautuminen

Koulutukseen voidaan sisällyttää osio, jossa jokainen osallistuja saa palautetta aidon tiedotteen luonnoksesta. Konkreettisista esimerkeistä heräävät yhteiset keskustelut ja pohdinnat ovat osoittautuneet toimivaksi keinoksi oppia mediaviestintää pintaa syvemmältä.

Koulutuksen sisältöjä voidaan painottaa ja pituutta säätää niin, että kokonaisuus vastaa juuri sinun organisaatiosi tarpeita. Pyydä tarjous!

Emilia Särkiniemi on viestinnän moniottelija, joka nostaa välillä sormet näppäimistöltä ja tarkastelee laajempiakin kokonaisuuksia. Emilialla on kokemusta monenlaisista työyhteisöistä ja hän tietää, mikä erottaa huipun ja heikon henkilöstökokemuksen toisistaan. Unfairilla Emilia toimii viestintätiimin team leadina.

Kysy lisää!
p. 041 434 1444 / emilia.sarkiniemi@unfair.fi