Harjoittelussa Unfairilla – Oppimisen huumaa ja päätähuimaavaa kehitystä

Meille uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen ovat arvokkaita asioita, joista huolehdimme niin lyhyellä kuin pitkälläkin aikavälillä. Siksi meille on tärkeää, että myös harjoittelijamme saavat kaiken irti työstään ja voivat kehittyä unelmiensa ammattilaisiksi.

Unfairin monipuolisessa ja nopeatempoisessa arjessa on jo moni harjoittelija saanut hioa taitojaan ja kerryttää osaamistaan. Unfairin ensimmäinen palkattu työntekijä Emmi aloitti Unfair-taipaleensa harjoittelijana ja on kolmessa vuodessa kehittynyt kovan luokan strategiseksi sisällöntuottajaksi ja projektien vetäjäksi. Harjoittelijoiden perinne onkin tallissamme vahva ja me kaksi copywriter-harjoittelijaa, Vilma ja Lotta, olemme sitä omilla panoksillamme jatkaneet. Listasimme kolme painavaa syytä, miksi Unfair on markkinoinnista kiinnostuneiden harjoittelijoiden unelma.

1.     Kasvamassa kasvuyrityksen kanssa

Tämä talli lähti kiitolaukkaan heti syntyessään. Unfair on kasvanut alle kolmessa vuodessa kahden hengen yrityksestä yli 15 työntekijän firmaksi, jossa on aina sijaa uuden oppimiselle. Työntekijöiden henkilökohtaiset tavoitteet ovat tallissamme tärkeitä ja siksi meillä paitsi autetaan suunnittelemaan jokaiselle mieluinen urapolku, myös tuetaan sen toteuttamisessa. Harjoittelijalle monipuolinen ja virkeä Unfair antaa hedelmällisen maaperän kehittää ammattitaitoaan oli oma kutkuttava kiinnostuksenkohde sitten Google Analyticsin kiemurat tai onnistuneen tiedottamisen salat.

VILMA: ”Olen päässyt mukaan niin moneen! Tutuksi ovat tulleet niin sisällöntuotanto, nettisivu-uudistukset kuin yritysviestin kirkastaminenkin. Hauskimpia ovat olleet videoprojektit ja muut sellaiset caset, joissa on porukalla päästetty luovuus valloilleen. Esimerkiksi heti harjoitteluni alussa autoin suunnittelemaan meidän oman rekryvideon, josta tulikin varsinainen hitti. Ihan huippua!”

LOTTA: ”Täällä pääsi tositoimiin heti ensimmäisenä päivänä. Unfairilla ei tarvitse pelätä jäävänsä sivustaseuraajan rooliin kahvia keittelemään, sillä tekemistä on paljon ja kaikkien mielipiteitä kuunnellaan. Olen innoissani päästessäni ratkomaan asiakkaidemme erilaisia haasteita ja kouliintumaan kovien konkareidemme opeissa. Harjoitteluni tulee varmasti Vilman kokemuksen lailla opettamaan markkinoinnin maailmasta paljon.”

2.     Liiniä markkinointia eikä mitään turhaa himmailua

Unfairin kriittinen ajattelu on kehittänyt toimintamallin, joka vie markkinointimaailmaa uusille urille.  Liini markkinointi takertuu asiakkaan toiminnan ytimeen ja on aidosti asiakkaan puolella. Unfair ei tunge itseään sieltä, missä aita on matalin, vaan tähtää korkealle haastamalla niin itseään kuin asiakastakin. Liini markkinointi elää vahvasti ajassa ja rakentaa tulevaisuutta – lisää tästä kannattaa lukea e-kirjastamme.

VILMA: ”Olen oppinut ihan valtavasti työkavereiden ammattitaidosta ja asenteesta. Unfairilla tehdään täydellä sydämellä töitä sen eteen, että löydetään juuri se paras ratkaisu meidän asiakkaalle. Monesti esimerkiksi uusien juttujen läpivieminen vaatii päättäväisyyttä ja rohkeutta, mutta sitähän tästä talosta löytyy. Toinen, mikä on jäänyt hyvin mieleen, on Johannan asiakkaille vetämät workshopit, joihin olen päässyt mukaan – niistä opeista tulen varmasti hyötymään lopun ikäni.”

3.     Paiskitaan töitä ja pidetään huolta

Unfairilla oma porukka ja työhyvinvointi ovat etusijalla, jotta jaksetaan. Firman alati kasvaessa haluamme pitää entistä tarkemmin kiinni siitä, että arkiselle yhteiselle olemiselle ja tekemiselle varataan riittävästi aikaa. Tälle on myös oma nimensä: höpötteleminen. Kirjava joukkomme viljelee niin hyviä kuin huonojakin vitsejä, ja kaikki saavat olla juuri sellaisia kuin ovat.

LOTTA: ”Yhteiset aamupalat, lennokkaat jutut ja avulias ilmapiiri kertovat siitä, että yhteispeli toimii. Täällä keneltä tahansa voi pyytää apua. Voin mennä koputtamaan olkapäästä niin Tumea digiasioista kuin Hannaa taitosta. Unfairin ammattilaisia kannattaakin kuunnella korva tarkkana ja imeä itseensä kaikki saatavilla oleva oppi!”

Yhteisiä onnistumisia myös juhlitaan yhdessä, kuten toukokuisella Barcelonan reissulla tehtiin.

Ketterä koodaaja, intohimoinen viestijä tai jotain ihan muuta?

Syksyisin ja keväisin pilttuuseemme etsitään osaavia villivarsoja, joilla on tekemisissään potku kohdillaan ja oppimiseen utelias mieli. Kirjoita siis loistava hakemuksesi ja lähetä se meille! Tätä harkkapaikkaa suosittelemme lämmöllä.