Erotu kilpailijoista ja luo lisäarvoa tuotteille ja palveluille

Markkinointi tekee näkyväksi sen, mikä tekee firmastasi ainutlaatuisen. Löydämme yrityksellesi luovia lähestymistapoja kertoa kilpailueduistasi erottuvalla ja luottamusta herättävällä tavalla.

Kaikki brändin elementit perustuvat asioihin, joita meillä oikeasti tehdään ilman päälle liimattua höttöä. Erityisesti vastuullisuuden ja digitaalisuuden sanoittaminen oli meille haaste. Nyt ne saatiin tosi hienosti mukaan.

kAISA SAVOLA
VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA, SITOWISE GROUP OYJ

Luovuus on älykkyyttä pitämässä hauskaa

Markkinoinnin tärkein mittari ei ole huomiohakuisuus, vaan ihmisiin vaikuttaminen ja myynnin vauhdittaminen. Ensin on ymmärrettävä, mitä kohderyhmäsi haluavat ja mitä yrityksesi osaa – ja sen jälkeen yhdistettävä nämä kaksi.

Mikä monimutkaisempi bisnes, sitä innostuneempi tiimi. Unfairin vahvuus on B2B-liiketoiminnan ymmärtämisessä sekä pitkien ja monivaiheisien myyntisyklien vaudittamisessa. Rakastamme ratkoa asiakkaidemme haasteita ja sukellamme syvään päätyyn joka solullamme.

Hyödynnämme projekteissamme niin strategisten suunnittelijoiden, viestinnän asiantuntijoiden, luovien tekijöiden kuin digitaalisen markkinoinnin gurujen kollektiivista voimaa. Kehitämme myyntiä, markkinointia ja viestintää monikanavaisesti aina strategisesta määrittelystä konkreettisten toimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen.

Miksi just Unfair?

  • Kyky perustella luovia ratkaisuja liiketoimintalähtöisesti
  • Monipuolinen osaaminen luovan suunnittelun eri osa-alueilta
  • Mahdollisuus vaikuttaa oman tiimisi kokoonpanoon
  • Modernit projektinhallintatyökalut ja prosessit
  • Avoin ja asiakaslähtöinen lähestymistapa
  • Halu kehittyä ja ottaa vastaa palautetta

Unfairilla on ymmärrys meidän bisneksestä ja tarpeista. Heillä osataan rakentaa useasta brändistä hyvin yhteen sulautuva kokonaisuus ja uskalletaan myös kokeilla rajoja. Pientä yllätystä tulee aina, mikä on vain positiivinen juttu.

Hannu Ylinenpää
markkinointi- ja INNOVAATIOjohtaja, LAPPSET OY

Ota yhteyttä

Alkoiko kiinnostaa?

Haluatko, että tuotamme epäreilua kilpailuetua myös sinulle? Pirauta tai laita viestiä!

Henri Lilius

luova johtaja (team lead)

+358 40 524 8692

Lähetä meille viesti:

Unfair Hub