Visuaalinen viestintä – vahvista brändiä ja tunnettuutta harkituilla valinnoilla

Vahva brändi syntyy viestinnän avulla, ja visuaalinen ilme on sen tärkeä osa. Visuaalisesti kiinnostava viestintä herättää huomiota ja tukee muuta sisältöä. Johdonmukaisesti toteutettu visuaalinen viestintä kertoo, millainen organisaatio on, ja erottaa sen kilpailijoista.

Koulutuksessa opit ymmärtämään, millä keinoilla voit vaikuttaa brändin rakentumiseen päivittäisessä työssäsi. Opit käyttämään kuvia, fontteja ja grafiikkaa, jotka kertovat organisaatiosi arvoista, herättävät haluamiasi tunteita ja luovat persoonallisuutta.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää runsaasti esimerkkejä ja useita pohdintatehtäviä, ja kokonaisuus voidaan räätälöidä tarpeisiisi sopivaksi. Voimme käsitellä muun muassa seuraavia teemoja:

  • Visuaaliset elementit brändin rakentamisessa
  • Tunnistettava visuaalinen viestintä – hyödyt ja haasteet
  • Graafisen ohjeiston merkitys ja hyödyntäminen
  • Brändiä tukevat kuva- ja fonttivalinnat
  • Kuvapankkien käyttö ja kuvien personointi

Koulutus on suunnattu organisaatioiden viestinnän ja markkinoinnin parissa työskenteleville, jotka eivät ole graafisia suunnittelijoita mutta haluavat oppia tekemään aiempaa harkitumpaa ja huolitellumpaa visuaalista viestintää. Pyydä tarjous!

Koulutuksessa opit rakentamaan visuaalista brändiä kuvien, fonttien ja grafiikan avulla ilman, että sinun tarvitsee olla graafinen suunnittelija.

Sanna on graafinen suunnittelija ja monipuolinen kuvittaja, jolla on vuosien kokemus markkinoinnin alalta ja mainostoimistotyöstä. Sanna on tarkkasilmäinen viimeistelijä, joka pitää päivittäin huolta asiakkaiden brändistä ja siitä, että visuaaliset materiaalit on viimeisen päälle viilattu. Graafisessa suunnittelussa Sanna syttyy erityisesti typografiasta, kuvituksista ja visuaalisten kokonaisuuksien suunnittelusta.

Kysy lisää!
p. 040 412 1622/ sanna.vaasheimo@unfair.fi

Emilia Särkiniemi on viestinnän moniottelija, joka nostaa välillä sormet näppäimistöltä ja tarkastelee laajempiakin kokonaisuuksia. Emilialla on kokemusta monenlaisista työyhteisöistä ja hän tietää, mikä erottaa huipun ja heikon henkilöstökokemuksen toisistaan. Unfairilla Emilia toimii viestintätiimin team leadina.

Kysy lisää!
p. 041 434 1444 / emilia.sarkiniemi@unfair.fi