Koulutukset

Tone of Voice – parempaa erottuvuutta ja tuloksia viestintään

Parhaimmillaan yrityksen äänensävy eli Tone of voice on kilpailuetu, joka antaa organisaatiolle kasvot, erottaa kilpailijoista ja rakentaa luottamusta, jolla päästään jopa kriisitilanteiden yli. Yrityksen äänensävy ei kuitenkaan saa olla vain yksi sivu brandbookissa, vaan sen täytyy olla aidosti läsnä organisaation kaikessa vuorovaikutuksessa.

Tone of voice -koulutuksessa opit, miten äänensävy määritellään, ohjeistetaan ja jalkautetaan osaksi organisaationne jokapäiväistä viestintää. Lisäksi saat työkaluja sävyn toteutumisen mittaamiseen sekä jatkuvaan kehittämiseen.

Koulutuksen sisältö

Koulutus voidaan räätälöidä seuraavista teemoista:

  • Tone of voicen hyödyt ja haasteet
  • Äänensävyn määrittäminen ja käytännön työkalut
  • Tone of voice käytännössä – jalkautus ja valmennus
  • Mittaaminen ja jatkuva kehittäminen

Koulutus sisältää paljon esimerkkejä elävästä elämästä, keskustelua sekä harjoituksia ja se voidaan järjestää jollekin työyhteisön tietylle tiimille, kuten asiakaspalvelulle tai myynnille. Koulutus voidaan toteuttaa eripituisina kokonaisuuksina tiettyjä teemoja painottaen. Pyydä tarjous!

Ps. Tulemme mielellämme myös fasilitoimaan porukallenne koko prosessin suunnittelusta sitouttamiseen!

“Loistavaa sisältöä alan ja aiheen ammattilaisilta! Big tsemp!” 

– Palaute Unfairin koulutuksesta

Unfairin tone of voice -koulutuksessamme opit, miten äänensävy määritellään, ohjeistetaan ja jalkautetaan osaksi organisaationne jokapäiväistä viestintää.

Arttu Rantakärkkä on viestinnän asiantuntija, jolla on yli vuosikymmenen kokemus sisältöstrategioista, brändiuudistuksista ja viestinnän sävyn määrittelystä. Unfairilla hän työskentelee viestinnän suunnittelun ja sisällöntuotannon parissa. Artun koulutukset saavat osallistujilta kiitosta käytännönläheisestä ja havainnollistavasta otteesta.

Kysy lisää!
p. 050 556 3344 / arttu.rantakarkka@unfair.fi

Emilia Särkiniemi on viestinnän moniottelija, joka nostaa välillä sormet näppäimistöltä ja tarkastelee laajempiakin kokonaisuuksia. Emilialla on kokemusta monenlaisista työyhteisöistä ja hän tietää, mikä erottaa huipun ja heikon henkilöstökokemuksen toisistaan. Unfairilla Emilia toimii viestintätiimin team leadina.

Kysy lisää!
p. 041 434 1444 / emilia.sarkiniemi@unfair.fi