Liini markkinointi – epäreilua kilpailu­etua ketterästä markkinoinnista

Miksi tehdä hitaasti, jos voi tehdä nopeasti? Junttaako markkinointiosasto omat ideansa läpi kysymättä loppuasiakkaan mielipidettä?

Perinteinen markkinointi puskee tuotetta tai palvelua maailmalle tyypillisesti vasta siinä vaiheessa, kun se on jo valmiiksi asti hiottu. Se hieroo ja hautoo ideoita, tekee suuria suunnitelmia ja odottaa loputtomia kommentointikierroksia. Liini markkinointi laittaa kädet saveen heti alkumetreillä. Se kuuntelee asiakasta, testaa ketterästi, hyödyntää digikanavien tuottamaa dataa ja mittaa, mikä puree ja mikä ei.

Liinissä markkinoinnissa kyse ei ole pelkästään markkinoinnin vaan koko bisneskentän muuttumisesta. Tulevaisuudessa pärjäävät yritykset, joiden bisnes on asiakaslähtöistä, ketterää ja kustannustehokasta. Onnistumisessa on ennen kaikkea kyse oikeasta asenteesta sekä kyvystä ottaa vastaan palautetta ja suhtautua siihen oppimisen ja kehittymisen välineenä.

Valmennuksen sisältö

Liinin markkinoinnin valmennuksessamme opit, kuinka voit hyödyntää The Lean Startup -filosofiasta tuttuja menetelmiä yrityksesi markkinoinnin, viestinnän sekä uusien tuotteiden tai palvelujen kehittämiseen.

Luvassa ei ole kuivaa konsulttihumppaa tai tylsää teoriatiedon tykitystä. Keskitymme käytännön caseihin ja menetelmiin sekä yrityksesi omien toimintatapojen kehittämiseen. Koulutuksen jälkeen kädessäsi on suunnitelma, miten viet oman yrityksesi toimintaa liinimmälle levelille.

Valmennus on tarkoitettu yritysjohdolle sekä markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä, asiakkuuksista sekä tuote- ja palvelukehityksestä vastaaville asiantuntijoille.

Miksi osallistua?

  1. Ymmärrät, miksi ketterä tekeminen on menestyvän yrityksen elinehto
  2. Sisäistät The Lean Startup- ajattelun periaatteet
  3. Opit kuuntelemaan ja osallistamaan asiakasta
  4. Tutustut liinin markkinoinnin työkaluihin ja menetelmiin konkreettisten case-esimerkkien kautta
  5. Kehität mittareita, joiden avulla nopeutat prosesseja ja parannat markkinoinnin osumatarkkuutta
  6. Saat mukaasi  roadmapin, jonka avulla viet opit ja kopit käytäntöön omassa organisaatiossasi

Koulutus voidaan toteuttaa eripituisina kokonaisuuksina tiettyjä teemoja painottaen. Koulutus sisältää paljon esimerkkejä elävästä elämästä, keskustelua sekä harjoituksia. Pyydä tarjous!

Juuso on digipilveen sujuvasti sukeltava, kohdennetun verkkomainonnan ja verkon ostopolkujen asiantuntija. Juuso nauttii asiakkaiden bisneksen tukemisesta digitaalisen markkinoinnin keinoin ja kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti. Hän uskoo, että markkinoinnin automaatio vie yritysten markkinoinnin mitattavuuden uudelle tasolle.

Kysy lisää!
p. +358 40 524 7967 / juuso@unfair.fi