Esihenkilön vuorovaikutus – vahvista tärkeitä työelämätaitoja

Onnistunut vuorovaikutus on yksi esihenkilön tärkeimpiä työkaluja. Sen avulla viestitään tavoitteista ja tehtävistä, rakennetaan avointa ja luottamukseen perustuvaa organisaatiokulttuuria sekä innostetaan ja motivoidaan työntekijöitä hyvään suoritukseen. Teoriassa vuorovaikutuksen tärkeydestä onkin helppo olla samaa mieltä, mutta mitä sitten tehdään, kun kiire ja stressi puskevat päälle?

Esihenkilön vuorovaikutustaidot -koulutus herättää osallistujat pohtimaan omaa vuorovaikutuskäyttäytymistä ja roolia esihenkilönä. Perehdymme siihen, millaisia vuorovaikutustaitoja esihenkilöt työssään tarvitsevat ja miten stressi hankaloittaa työyhteisön vuorovaikutustilanteita. Käytännönläheinen koulutus antaa apuja oman työyhteisön ja työn kehittämiseen sekä varmuutta hankalista tilanteista selviämiseen.

Koulutuksen sisältö

Koulutus räätälöidään seuraavista aiheista:

  • Esihenkilön keskeisimmät vuorovaikutustaidot
  • Sisäisen viestinnän kanavat ja keinot
  • Omien vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen vuorovaikutustilanteissa
  • Empatia ja kuunteleminen
  • Palautteen antaminen ja vastaanottaminen
  • Stressi vuorovaikutuksen heikentäjänä

Onnistunut vuorovaikutus on yksi esihenkilön tärkeimpiä työkaluja. Vahvista omaa osaamistasi käytännönläheisen koulutuksen avulla.

Johanna Raiskio on Lean Start Up -ajattelun puolestapuhuja sekä Unfairin perustaja ja CEO. Visionääri ja sparraaja, joka uskoo ihmisiin ja haluaa muuttaa tapaa, jolla luovaa työtä tehdään ja johdetaan. Rakastaa liiniä ajattelua koko skaalalla aina liiketoimintamalleista markkinointiin.

Kysy lisää!
p. 040 736 6809 / johanna.raiskio@unfair.fi

Emilia Särkiniemi on viestinnän moniottelija, joka nostaa välillä sormet näppäimistöltä ja tarkastelee laajempiakin kokonaisuuksia. Entisenä toimittajana hän on päässyt kurkistamaan lukemattomien erilaisten organisaatioiden sisälle, ja hän tietää, mikä erottaa huipun ja heikon henkilöstökokemuksen toisistaan. Unfairilla Emilia toimii viestintä- ja strategiatiimin team leadina.

Kysy lisää!
p. 041 434 1444 / emilia.sarkiniemi@unfair.fi