Paulin motivaatio syttyy luovasta ongelmanratkaisusta ja asiakkaiden sparraamisesta

Strategi Paulin kattava kokemus markkinoinnin alalta sekä positiivinen ”aina löytyy ratkaisu” -asenne tukevat Unfairin ja asiakkaiden tiivistä kumppanuutta. Kokenut tekijä ajattelee, että paras tulos syntyy, kun rinnalla on osaava tiimi.

Varmoista otteista ja laajasta näkemyksellisyydestä huomaa heti, että Paulilla on pitkä kokemus ja syvä osaaminen strategisesta markkinoinnista ja viestinnästä. Pauli itse tuumailee, että hänen tehtävänsä on ymmärtää sekä Unfairin asiakkaiden liiketoimintaa että eri kohderyhmien tarpeita ja motiiveja.

– Asiakkaat saavat minusta sparraajan ja ajatusten pallotteluseinän omaan arkeensa. Mielestäni asiakassuhteiden pitkäaikainen menestys perustuu avoimeen kommunikaatioon ja kykyyn ratkaista ongelmia tehokkaasti. Haluan perehtyä asiakkuuteen niin syvällisesti, että ymmärrän asiakkaan liiketoiminnan ja siihen liittyvät haasteet. Huolellinen ongelmanmäärittely auttaa aina parempiin ratkaisuihin ja on siten vaivan arvoista, Pauli sanoo.

Jatkuva kehittyminen on asiakastyössä olennaista

Pauli aloitti toimistouransa art directorina, ja sen jälkeen luova ala on vienyt mennessään. Vuosien varrella hän on kartuttanut osaamistaan useissa erilaisissa tehtävissä, kuten tiiminvetäjänä, luovana johtajana ja asiakkuusjohtajana. Toimialakokemusta hänelle on kertynyt muun muassa elintarvikkeiden, kauppakeskusten, kiinteistökehityksen, rakentamisen, autokaupan, kulttuurin ja urheilun parista sekä pankki- ja vakuutusalalta.

Urapolku on kasvattanut hänestä laaja-alaisen markkinoinnin ja viestinnän generalistin, joka yhdistää strategian, datan ja luovan ajattelun ja joka ymmärtää eri toimialojen bisneslogiikkaa niin B2B- kuin B2C-sektoreilla. Silti motivaatio uuden oppimiseen pysyy – tällä hetkellä Pauli opiskelee työn ohessa muotoiluajattelun ja asiakaskokemuksen yamk-tutkintoa.

– Mielenkiintoiset työtehtävät ja mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen ovat minulle työelämässä tärkeitä. Yksikään projekti ei ole samanlainen kuin edellinen, ja asiakkaiden liiketoimintaympäristö muuttuu jatkuvasti. Se haastaa minua positiivisella tavalla. Brändikehitystyössä ja kilpailuedun määrittelyssä on joka kerta löydettävä asiakkaille uudet ratkaisut, hän toteaa.

– Unfairilla työskenteleminen on todella inspiroivaa, ja minut on vakuuttanut Unfairin tiimin leveä ja syvä osaaminen. Pysymme pulssilla sen suhteen, mitä maailmassa tapahtuu ja mitä asiakkaat tarvitsevat. Siten pystymme luomaan asiakkaille aitoa arvoa ja auttamaan heitä liiketoiminnan kehittämisessä markkinoinnin keinoin.

Koko tiimillä sama päämäärä ja hyvä fiilis

Paulin mielestä merkittävää Unfairilla on työyhteisön kehittymiskyky. Hyvä työpaikan kulttuuri ja hienot työnteon edellytykset mahdollistavat keskittymisen itse tekemiseen.

– Olen kokenut itseni tervetulleeksi tiimiin alusta alkaen, ja on ollut hienoa nähdä, kuinka kaikki tekevät töitä yhteisen päämäärän eteen. Pienet ja suuret onnistumiset tiimin kanssa tuovat iloa arkeen. Hienoimpia hetkiä ovat ne, kun projektit täyttävät tavoitteensa ja näemme työmme konkreettisia tuloksia: asiakkaiden joskus monimutkaisetkin ongelmat ratkeavat ja he ovat tyytyväisiä.

Kiireinen työ tarvitsee vastapainoksi rauhallista vapaa-aikaa ja rutiineja. Vapaalla ollessaan Pauli viettää aikaa perheensä kanssa sekä puuhailee kotitöiden ja muiden arjen askareiden parissa. Välillä hän tuulettaa ajatuksia maastopyöräilemällä. Lisäksi hän on aktiivinen kelloharrastaja.

– Myönnän, että uuden ihmisen tavatessani tulen aina vilkaisseeksi, millainen kello hänellä on ranteessaan, Pauli kertoo ja nauraa.

Eli…

Strategi Paulista asiakas saa sparraajan ja ajatusten pallotteluseinän omaan arkeensa.

Kirjoittaja

Emilia Särkiniemi

Utelias viestijä, joka työskentelee mielellään tiimissä. Toimittajataustan vuoksi sekä kysyy että kuuntelee sujuvasti ja kiteyttää sitten olennaisen. Moderni martta on aina jossain menossa.

Lisää aiheesta