Ji-ha-haa, Unfair kirmasi jo toistamiseen Vuoden Toimisto -finaaliin

Saamme vuonna 2021 jo toistamiseen kunnian olla osa Vuoden Toimisto -kisan finalistijoukkoa! Tutkimuksessa arvioijana toimivat markkinointitoimistojen asiakkaat, mikä tekee kilpailusta ja finaalipaikasta erityisen tärkeän.

Tyytyväiset asiakkaamme ovat antaneet jälleen arvionsa yhteistyöstämme. Markkinointiviestintäalan parhaimmiston vuosittain rankkaavan Vuoden Toimisto -tutkimuksen tämän vuoden finalistit julkistettiin maanantaina, ja meillä on iso kunnia olla yksi heistä.

Erityisen otettuja olemme siksi, että tutkimuksen vastaajina ovat toimistojen asiakkaina olevat markkinointipäättäjät. Auditoinnissa asiakkaamme arvioivat yhteistyömme tuloksellisuutta ja sujuvuutta sekä kykyämme ymmärtää heidän liiketoimintaansa ja tarpeitaan.

Vahvuuksiamme ovat vahva kumppanuus sekä strategia- ja digiosaaminen

”Missiomme olla unelmien markkinointitoimisto niin henkilöstöllemme kuin asiakkaillemme. Emme perusta pikasuhteista vaan uskomme kestävään ja kehittyvään kumppanuuteen. Tuoreiden lukujen valossa olemme onnistuneet lunastamaan lupauksemme molempiin suuntiin. Korona-vuodesta huolimatta Great Place to Work -auditoinnin Trust Indeximme oli huikeat 98%, ja lähes 90% liikevaihdostamme tulee jatkuvista kumppanuuksista”, Unfairin toimitusjohtaja ja toinen perustaja Johanna Raiskio sanoo.

Pandemia muutti niin meidän kuin monen asiakkaamme arkea. Ilman saumatonta yhteistyötä ja syvää ymmärrystä asiakkaidemme bisneksestä, emme olisi pystyneet ottamaan näin isoa roolia asiakkaidemme arjessa ja kyenneet osaltamme auttamaan heitä mukautumaan ketterästi uuteen tilanteeseen”, yhtiökumppani ja strategi Taru Kumpulainen jatkaa.

Kasvoimme seuraavaan kilpaluokkaan

Mukavan kasvutahtimme siivittämänä loikkasimme tänä vuonna askelta isompaan kilpaluokkaan: Mainostoimistot – myyntikate 1-2 miljoonaa euroa. Finalistien joukkoon nostettiin tänä vuonna 36 toimistoa yhdestätoista eri kategoriasta. Tutkimuksen tarkoituksena on kartoittaa ja edesauttaa markkinointi- ja viestintäpalveluja ostavien asiakkaiden ja toimistojen yhteistyötä, jotta koko markkinointiviestintäala kasvaa ja kehittyy.

Vuoden Toimisto 2021 -kilpailun voittajat julkistetaan online-palkintogaalassa 11.3.2021.

Pidetään kaviot pystyssä!