Epäreilun hyvä podcast: Tulevaisuuden työelämä

Meidän Taru ja Johanna pohtivat yhdessä vieraamme tulevaisuustutkija Ilkka Halavan kanssa, kuinka työelämä muuttuu ja millaisiin asioihin yritysten on valmistauduttava tulevaisuudessa.

Saimme podcastiimme juttukaveriksi tulevaisuustutkija Ilkka Halavan keskustelemaan työelämän muutoksesta.

Kuuntele Spotifyssä:

Hyväksy evästeet statistics, marketing, jotta voit katsoa videon.

Ilkan, Tarun ja Johannan keskustelussa käsitellään mm., mikä on tulevaisuudessa toimitusjohtajan tehtävä ja miksi vaikkapa Johanna on kokenut hankalaksi ottaa harteilleen toimitusjohtajan tittelin. Kuinka yrityskulttuurin voi säilyttää, miksi Ilkka välttelee työelämässä rooli-termiä ja kuinka meillä Unfairilla opitaan uusia taitoja?

Ilkan tulevaisuuden työelämän puheenvuoro Business Battlessa 8.11.2019 äänestettiin yleisön toimesta päivän puheenvuoroista mielenkiintoisimmaksi. Tässä podcastissa käydään keskustellen samoja teemoja, joten sisältö on takuulla kuuntelemisen arvoista!

Epäreilun hyvä podcast

Nosta markkinointisi hurjaan laukkaan Unfairin podcastin avulla! Ohjelmassa kerromme käytännönläheisesti, miten voit hyödyntää Lean Start Up -menetelmiä markkinoinnissa ja omassa bisneksessäsi. Jokaisessa jaksossa mukana Unfairin oma tiimiläinen jakamassa parhaat vinkit ja kysymässä kiperimmät kysymykset vaihtuvilta vierailijoita. Kuuntele epäreilun hyvää keskustelua ja kartuta kilpailuetua Unfairin ääniaalloilla!

Podcastimme löytyy myös Spotifysta nimellä Epäreilun hyvä podcast. Laita tilaukseen, niin saat aina ilmoituksen uusista jaksoista!