Apua esiintymiseen ja lisää vaikuttavuutta viestintään!

Unfairin koulutusliiketoiminnassa tapahtuu! Yhteistyö Maikki Median kanssa monipuolistaa koulutuspalettiamme entisestään.

Tarttuiko haastatteleva toimittaja epäolennaiseen? Onko myyntipuheesi viimeisen päälle hiottu, mutta kauppa ei käy? Jos viestinnän sisältö on kuin oppikirjasta, mutta siitä huolimatta vaikuttavuus on kadoksissa, ongelmat voivat piillä esiintymisessä. Parhaaseen lopputulokseen päästään, kun sekä sisältö että esitystapa ovat tasapainossa.

Tästä syystä löimme hynttyyt yhteen esiintymiskoulutus- ja juontopalveluita tarjoavan Maikki Median eli juontamisen ammattilaisten ja esiintymistaidon kouluttajien Kati Vasellin ja Tuuli-Elina Ruuskasen kanssa. Yhteistyön ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme entistäkin monipuolisempia koulutuksia ja valmennuksia!

Kriisi- tai mediaviestintäkoulutuksen lomassa valmennamme toimitusjohtajan esiintymään kameralle uskottavasti. Henkilöbrändäyksen yhteydessä hiomme asiantuntijan ulkoisen habituksen vastaamaan haluttua mielikuvaa. Sisäisen viestinnän sparrauksissa varmistamme, että henkilöstölle kuvatut videot eivät jää puhuvan pään tasolle. Maikin asiakkaat taas saavat Unfairilta sparrausta esimerkiksi hissipuheen kiteyttämiseen, keynote-puheenvuoron teemojen luotaamiseen tai vaikkapa siihen, miten esiintymistä voidaan tukea kirjoitetulla viestinnällä.

Vaikka yhteistyömme on uusi juttu, yhteinen taipaleemme ei ole. Unfairin toimari Johanna ja Maikin Kati ja Tuuli-Elina tuntevat toisensa jo vuosien takaa, mikä takaa sen, että tunnemme toinen toistemme toimintatavat hyvin. Meitä yhdistää koulutusten hyvä ja innostava tunnelma sekä se, että valmennamme asioita, joiden parissa työskentelemme itse päivittäin.

Odotamme innolla, että yhteistyömme ansiosta asiakkaamme saavat entistä enemmän buustia viestintään ja pääsevät hyödyntämään kaiken potentiaalinsa viestijöinä! Olethan yhteydessä, jos voimme räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne sopivasti viestintää ja esiintymistä yhdistelevän valmennuspaketin.