Kiritä kasvua digitalisoimalla markkinointia ja tehostamalla myyntiä

Teknologia on parhaimmillaan silloin, kun sitä ei edes huomaa. Tunnemme asiantuntijoidesi arjen. Autamme valitsemaan yrityksellesi sopivimmat työkalut ja valjastamme ne tukemaan liiketoimintaa ja prosesseja.

Olemme löytäneet kumppanin, jonka kanssa yhteistyö toimii ja on tehokasta. Luotamme siihen, että pää tietää, mitä kädet tekevät – ja toisin päin.

ELLA HUILLA, SENIOR MARKETING SPECIALIST
AVANT TECNO OY

Teknologian käyttötavat määrittelee yritys, ei järjestelmä

Teknologia on hyvä renki, mutta huono isäntä. llman aitoa ymmärrystä liiketoiminnasta ja prosesseista järjestelmien valinnoissa ja käyttöönotossa mennään alusta asti metsään. Pahimmillaan hyvästä ja ahkerasta apulaisesta tuleekin bisnestä jarruttava riippakivi.

Tunnemme asiantuntijoidesi arjen. Autamme valitsemaan sopivimmat työkalut aina analytiikasta hakukoneoptimointiin, markkinoinnin automaatioon, julkaisujärjestelmiin ja verkkokauppa-alustoihin. Olemme tukenasi käyttöönoton eri vaiheissa ja huolehdimme, että uudet työkalut myös juurtuvat luontevaksi osaksi markkinoinnin, myynnin ja viestinnän jokapäiväistä työtä.Miksi just Unfair?

  • Kyky löytää liiketoimintaasi tukevat teknologiat
  • Monipuolinen osaaminen eri työkaluista
  • Vahva kokemus MarCom-prosessien kehittämisestä
  • Kattava tuki käyttöönoton eri vaiheissa
  • Virallinen HubSpot-partneri
  • Kokenut analytiikka- ja WordPress-tiimi omassa tallissa

Arvostan Unfairin ammattitaitoa ja sitä, että asiat kerrotaan kuten ne ovat. Vastaukset kysymyksiin saa nopeasti eikä niitä kuorruteta jargonilla, mikä kertoo asiantuntijuudesta.

JOOSE VETTERANTA
FOUNDEr, BUSINESS TRANSFORMATION MANAGER
PAKETTIKAUPPA (POSTI OY)

Unfair Hub