Valloita kansainväliset markkinat digitaalisella markkinoinnilla

Haluatpa sitten testata tuotettasi kansainvälisillä markkinoilla tai tehostaa nykyisten kanaviesi toimivuutta, me autamme sinut maaliin. Ilman mietittyä strategiaa ja konkreettista toimintasuunnitelmaa uudelle markkina-alueelle käytetyt eurot valuvat helposti kankkulan kaivoon.

Unfairilaisten kanssa olemme saaneet sekä omien että kansainvälisten maayhtiöidemme kanavat toimimaan aiempaa tehokkaammin.”

Ella Huilla
markkinointipäällikkö, avant tecno oy

Tavoita tehokkaasti oikea kohderyhmä

Myynnin ja markkinoinnin yhteispelillä täsmennämme yrityksesi tarkat kohderyhmät ja hiomme vahvuudet viesteiksi, jotka resonoivat kohdemaan asiakkaissasi. Näin vältät insinöörimäisen ominaisuuslistauksen epärelevanteille massoille.

Täydennämme liiketoimintastrategiaasi kattavalla kohdemarkkinan digitaalisella analyysilla. Tämä kokonaiskuva toimii tukevana pohjana markkinoinnin kampanjasuunnittelulle. Ketterä testaaminen on oleellinen osa kokonaisuutta. Sen avulla löydämme toimivat tavat, joilla onnistut saavuttamaan tavoitteesi.

Palvelumme skaalautuu tarpeesi mukaan

Jos haluat testata yksittäisen kärkituotteesi menestymistä kansainvälisillä markkinoilla, rakennamme suunnitelman sen mukaisesti. Jos taas haluat tehostaa digitaalista näkyvyyttäsi pitkällä aikavälillä, olemme luottokumppanisi yhteisellä matkalla.

Näin tuemme kasvuasi

  • Nykytila-analyysi ja painopisteet
  • Digitaalisen markkinoinnin strategia
  • Pääkohderyhmät ja viestit
  • Testaussuunnitelma
  • Kampanjamalli ja -idea
  • Tuloksellinen ja skaalattava kampanja

Ota yhteyttä

Kiinnostaako maksuton digianalyysi?

Haluatko tietää, kuinka pärjäät kilpailijoitasi vastaan ja onko markkinointisi analytiikka kunnossa?

Digianalyysissa käymme läpi keräämäsi analytiikkadatan ja vertaamme sitä valitsemiesi kilpailijoiden dataan. Saat pureksitut kehitysehdotukset toimintasi tehostamiseen!

Juuso Koivuniemi

digistrategi

+358 40 524 7967

Täytä lomake, niin saat pureksitut kehitysehdotukset toimintasi tehostamiseen.

1
2
3
Nimi 

Unfair Hub