Erotu kilpailijoista ja luo lisäarvoa tuotteille ja palveluille

Teemme näkyväksi sen, mikä tekee firmastasi ainutlaatuisen. Löydämme yrityksellesi luovia lähestymistapoja loistaa ja kertoa kilpailueduistasi erottuvalla ja luottamusta herättävällä tavalla.

Kaikki brändin elementit perustuvat asioihin, joita meillä oikeasti tehdään ilman päälle liimattua höttöä. Erityisesti vastuullisuuden ja digitaalisuuden sanoittaminen oli meille haaste. Nyt ne saatiin tosi hienosti mukaan.

kAISA SAVOLA, VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA
SITOWISE GROUP OYJ

Merkityksellinen brändi jättää pysyvän muistijäljen mieleen ja sydämeen.

Vahva brändi on kuin vanha tuttu, joka ilahduttaa ja koskettaa aina, kun kohdataan. Se kertoo, kuka olet, mihin uskot ja mitä asiakkaasi voivat tuotteiltasi ja palveluiltasi odottaa. Autamme rakentamaan yrityksellesi erottuvan tarinan ja identiteetin, joka saa ihmiset samaistumaan ja suosittelemaan sitä onnellisena eteenpäin.

Meilel luovuus on älykkyyttä pitämässä hauskaa. Muotoilemme viestin visuaaliseen muotoon, herätämme kohderyhmän kiinnostuksen ja aktivoimme asiakkaitasi toimimaan ostoputken eri vaiheissa. Kun kokonaisuudet toteutetaan suunnitelmallisesti ja vaikuttavasti, viestit erottuvat ja välittyvät oikeassa paikassa, oikeaan aikaan ja oikealle yleisölle.

Miksi just Unfair?

  • Kyky perustella luovia ratkaisuja liiketoimintalähtöisesti
  • Monipuolinen osaaminen luovan suunnittelun eri osa-alueilta
  • Mahdollisuus vaikuttaa oman tiimisi kokoonpanoon
  • Modernit projektinhallintatyökalut ja prosessit
  • Avoin ja asiakaslähtöinen lähestymistapa
  • Halu kehittyä ja ottaa vastaa palautetta

Unfairilla on ymmärrys meidän bisneksestä ja tarpeista. Heillä osataan rakentaa useasta brändistä hyvin yhteen sulautuva kokonaisuus ja uskalletaan myös kokeilla rajoja. Pientä yllätystä tulee aina, mikä on vain positiivinen juttu.

Hannu Ylinenpää
markkinointi- ja INNOVAATIOjohtaja, LAPPSET OY

Unfair Hub