Verkkokaupan perustaminen – näin pääset alkuun

Yhä useampi kuluttajista haluaa tehdä ostoksia aikaan ja paikkaan katsomatta. Muutokset ostokäyttäytymisessä näkyvät verkkokaupan kasvussa – suomaalaisista jopa 60 % ostaa verkosta kuukausittain. Oma verkkokauppa on hyvä keino lisätä myyntiä kivijalkakaupan ohessa. Sen avulla testaat myös täysin uuden liikeidean potentiaalin ketterästi ja kustannustehokkaasti. 

Koulutuksesta saat hyvät valmiudet oman verkkokaupan perustamiseen. Opit, mitä verkkokauppaa perustaessa tulee huomioida ja mitkä tekijät vaikuttavat verkkokaupan menestykseen. Saat myös vinkkejä verkkokauppa-alustan hankintaan ja opit välttämään pahimmat sudenkuopat.

Koulutuksen sisältö

Koulutus räätälöidään toiveidenne mukaan seuraavista aihealueista:

  • Verkkokaupan perustamisen edellytykset
  • Alustavaihtoehdot (valmis kauppa vs. itsehallinnoitu alusta)
  • Facebook-kauppa
  • Maksutavat
  • Logistiikka
  • Verkkokaupan markkinointi

Koulutus voidaan toteuttaa eripituisina kokonaisuuksina tiettyjä teemoja painottaen. Pyydä tarjous!

Unfairin koulutuksesta saat hyvät valmiudet oman verkkokaupan perustamiseen. Opit välttämään sudenkuopat ja mitkä tekijät vaikuttavat verkkokaupan menestykseen

Juuso on digipilveen sujuvasti sukeltava, kohdennetun verkkomainonnan ja verkon ostopolkujen asiantuntija. Juuso nauttii asiakkaiden bisneksen tukemisesta digitaalisen markkinoinnin keinoin ja kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti. Hän uskoo, että markkinoinnin automaatio vie yritysten markkinoinnin mitattavuuden uudelle tasolle.

Kysy lisää!
p. +358 40 524 7967 / juuso@unfair.fi