Digiajan myynti ja markkinointi – käännä moderni kilpailukenttä voitoksesi

Ihmiset ja yritykset siirtyvät verkkoon ja kilpailu heidän huomiostaan, ajastaan ja rahastaan käy kiivaana. Läsnäolo digikanavissa ei ole enää pelkkä kiva lisä, vaan ehdoton edellytys – toimitpa sitten b2c- tai b2b-markkinoilla. Digipresenssiin panostaminen lisää tunnettuutta, myyntiä ja asiakastyytyväisyyttä, kun se tehdään tavoitteellisesti ja oikeisiin asioihin panostaen.

Unfairin koulutuksessa opit ymmärtämään, miksi kaikki liiketoiminta menee tavalla tai toisella digiin, ja mitä uhkia tai mahdollisuuksia digitalisaatioon liittyy. Saat kattavan kuvan digiajan myynnin ja markkinoinnin lainalaisuuksista sekä siitä, miten ne eroavat perinteisestä tekemisestä. Lisäksi saat käytännön työkaluja digipresenssin kehittämiseen sekä digiajan myynnin ja markkinoinnin mittaamiseen.

Koulutuksen sisältö

 Koulutus räätälöidään seuraavista teemoista:

  • Myyvä sivusto ja näkyminen verkossa
  • Hakukonenäkyvyys
  • Orgaaninen hakukonenäkyvyys
  • Hakusanamainonta
  • Sosiaalinen media markkinoinnissa

Koulutus voidaan toteuttaa eripituisina kokonaisuuksina tiettyjä teemoja painottaen. Pyydä tarjous!

Unfairin koulutuksesta saat käytännön työkaluja digipresenssin kehittämiseen sekä digiajan myynnin ja markkinoinnin mittaamiseen.

Juuso on digipilveen sujuvasti sukeltava, kohdennetun verkkomainonnan ja verkon ostopolkujen asiantuntija. Juuso nauttii asiakkaiden bisneksen tukemisesta digitaalisen markkinoinnin keinoin ja kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti. Hän uskoo, että markkinoinnin automaatio vie yritysten markkinoinnin mitattavuuden uudelle tasolle.