Epäreilun hyvä podcast: Liini sprintti

Epäreilun hyvä podcast: Liini sprintti

Liini sprintti on Unfairin ketterä toimintamalli nopeuttamaan tavallisesti pitkiä prosesseja. Podcastin toisessa jaksossa keskitytään suositun sprinttimallin taustoihin, käyttötarkoituksiin ja hyötyihin.

Kuuntele SoundCloudissa:

Unfairin uuden Epäreilun hyvän podcastin toinen jakso on ulkona! Tällä kertaa pureudutaan sprinttimalliseen työskentelyyn, joka on erittäin hyvä esimerkki ketteristä työkaluista. Liini sprintti on Google Venturesin Design sprintin pohjalta luotu Unfairin oma toimintamalli tehostamaan ja nopeuttamaan tavallisesti pitkiä prosesseja.

Tässä jaksossa asiantuntijamme avaavat, mikä on liini sprintti ja kuinka sellainen päädyttiin Unfairille luomaan. Meidän omat Johanna, Taru ja Henkka kertovat hyvin konkreettisesti ja esimerkkien kautta, kuinka mallia on asiakkaidemme kanssa käytetty, millaisissa tapauksissa se toimii erityisen hyvin, mitkä sen haasteita ovat ja toisaalta, milloin sitä välttämättä ei kannata kokeilla.

Laita podcast seurantaan – palaamme seuraavassa jaksossa jälleen uuden aiheen parissa!


Epäreilun hyvä podcast

Nosta markkinointisi hurjaan laukkaan Unfairin podcastin avulla! Ohjelmassa kerromme käytännönläheisesti, miten voit hyödyntää Lean Start Up -menetelmiä markkinoinnissa ja omassa bisneksessäsi. Jokaisessa jaksossa mukana Unfairin oma tiimiläinen jakamassa parhaat vinkit ja kysymässä kiperimmät kysymykset vaihtuvilta vierailijoita. Kuuntele epäreilun hyvää keskustelua ja kartuta kilpailuetua Unfairin ääniaalloilla!