19/9/2017

"Älä tee turhaa" – tänäkään vuonna!

Unfair on Suomen ensimmäinen liini markkinointitoimisto. Tämän kunniaksi Markkinointi&Mainonta -lehti haastoi vuosi sitten toimitusjohtajamme Johanna Raiskion Vastaväittäjä-palstallaan.

Unfairin toimitusjohtaja Johanna Raiskio

Unfair on Suomen ensimmäinen liini markkinointitoimisto. Tämän kunniaksi Markkinointi&Mainonta -lehti haastoi vuosi sitten toimitusjohtajamme Johanna Raiskion Vastaväittäjä-palstallaan. Juttu julkaistiin vuoden vaihtuessa myös verkossa ja sen sanoma sopii tähän päivään paremmin kuin hyvin:

Älä tee turhaa vuonna 2017! Ota opiksi asiakkailta ja ole rohkea – markkinointi ja viestintä kannattaa ottaa mukaan menoon aikaisin, jotta uusia ideoita ja palveluita voidaan jo tuotekehitysvaiheessa testata markkinointiviestinnän keinoin. Marmaissa julkaistun jutun voit lukea kokonaisuudessaan täältä! 

Kannattaa myös lukaista julkaisemamme Suomen ensimmäinen Liinin markkinoinnin E-book!

 

E-BOOKIT

Olemme kirjoittaneet kolme e-bookia toisin tekemisestä ja liinimmästä yrittämisestä. Mukana lukuisien yrittäjien ja toisinajattelijoiden ajatuksia menestymisestä ja tarinoita siitä, mitä Lean-ajattelulla voidaan saada aikaan!

Lataa kirjat maksutta alta: